Žene na liderskim pozicijama

IPODI osigurava stipendije za žene istraživačice

učenje

IPODI stipendije namijenjene su ženama u znanosti koje se bave istraživanjima i postat će buduće liderice. Natječaj je otvoren do 14.12, a prijaviti se mogu apsolutno sve žene koje imaju završen doktorat i želju za učenjem i daljnjim napretkom.

Internacionalna postdoktorska inicijativa (IPODI) Tehničkog sveučilišta u Berlinu za cilj ima povećati broj žena na liderskim pozicijama. Stoga svake godine osiguravaju 26 dvogodišnjih stipendija izuzetnim istraživačicama.

Bez obzira kojom se granom znanosti i kojim područjem istraživanja bavile, žene svih nacionalnosti i dobi mogu se prijaviti za ovaj program. Inicijativa posebno ohrabruje istraživačice koje se vraćaju s programa internacionalne mobilnosti, mobilnosti između sektora (rad u privatnom sektoru) ili neakademske mobilnosti (na primjer s porodiljnog dopusta). Mogu se prijaviti kandidatkinje koje nakon završenog doktorata imaju najviše 10 godina istraživačkog iskustva.

IPODI je sufinanciran putem Programa sufinanciranja Marie Sklodowska-Curie Actions Europske komisije. Svaka stipendistica uz dvogodišnji program stipendiranja ima osigurane vježbe, mentora, pokrivene troškove istraživanja te sva osiguranja. 

Ukoliko poznajete mladu buduću lidericu u svome području, ili ste vi jedna od njih, ohrabrite se i prijavite. Sve detalje i prijavnicu možete pronaći na poveznici. Prijave traju do 14. prosinca 2018.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Lidl stipendije za dualni studij

Mjesečna stipendija od 1 400 do 1 800 eura

Lidl traži stipendista za dualni studij internacionalne trgovine!

Do 4. prosinca 2015. traju prijave za otvoreno mjesto Lidlovog stipendista. Student će studij pohađati u Njemačkoj, a pokriveni su troškovi studija, smještaja, a student ima pravo i na mjesečnu stipendiju.

Nezainteresirana je za tebe

Pierre de la Boud

Lekcija 1: ''On ima para''

Osnovno što morate shvatiti je da one ni same to ne znaju, tako da vaša prijateljica koja ovo čita s vama i tvrdi kako ona na to nikad ne bi pala, vjerojatno već je, više puta.

FOTO

Stipendiranje studenata

Objavljeni dobitnici stipendije Grada Zagreba

Poznata su imena studenata dobitnika stipendije Grada Zagreba. Ukupno će se dodjeliti 99 stipendija, u dvije kategorije: znanstveno-istraživačkoj i umjetničkoj.

Studenti u učionici

Jezične škole

Ljetni tečajevi njemačkog jezika u Bavarskoj

Troškovi tečaja, smještaja i prehrane su osigurani, a potrebno je vladanje njemačkim jezikom najmanje na razini A2.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.