Potpora znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini

Financijska potpora projekta „Moja prva suradnja“

Razgovor za posao

Cilj je potpore „Moja prva suradnja“ omogućiti znanstvenicima iz gospodarskog i akademskog sektora koji su na poslijedoktorskoj razini da razvijaju svoj inovacijski potencijal.

Natječaj za program Znanstvena suradnja za potporu Moja prva suradnja istraživački je program kroz koji se potiče financiranje istraživačkih suradničkih projekta male i srednje veličine. Natječaj za financiranje otvoren je do 8. ožujaka 2017. u ponoć.

Prijaviti se mogu hrvatski i strani znanstvenici iz gospodarskog i akademskog sektora koji žive i rade u Hrvatskoj. Uvjet je da su stekli doktorat znanosti prije najmanje dvije godine, a najviše do sedam godina od datuma otvaranja natječaja. Najmanji iznos potpore je 187 500 kuna. Najveći iznos potpore je 300 000 kuna.

Cilj je potpore Moja prva suradnja omogućiti znanstvenicima iz gospodarskog i akademskog sektora koji su na poslijedoktorskoj razini da razvijaju svoj inovacijski potencijal. Znanstvenici će voditi znanstvene i tehnološke projekte u suradnji s iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore. Također je obećano i povećanje profesionalnog iskustva kao i ubrzanje karijere u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda. Uključena mora biti i suradnja s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Više informacija o tome kako se prijaviti na natječaj možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Kanada

Svjetska karta sreće

Što biste vi odgovorili u ovom istraživanju?

Objavljeno je istraživanje koje mjeri sreću ispitanika u 20 država svijeta.

Publika

eSTUDENTov projekt

„Case Study Competition 2015": Riješi poslovni slučaj i osvoji odlične nagrade!

Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima koji se sastoje od dva do četiri studenta. Pri tome se mogu konzultirati sa zaposlenikom poduzeća (mentorom) koji je zadužen za određeno područje istraživanja, ali i s profesorima i s asistentima na fakultetu.

Najava ljetne romanse

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Povjerite nam je li more krivo za vašu ljetnu romansu

Dok maštate o ljetu, prisjetite se ljetnih romansi i odgovorite na pitanja četvrte ankete u sklopu našeg velikog studentskog istraživanja o ljubavi.

p8

Društveni kamen spoticanja

Pravo na pobačaj - da ili ne?

Ovo pitanje također dijeli hrvatsko društvo, iako je zakonom u Hrvatskoj, za razliku od Irske, dopušten pobačaj. Bez obzira na zakonsku odredbu kojom je pobačaj u Hrvatskoj dopušten, mnogo se ljudi bori protiv njega. Pozivajući se na ovu činjenicu odlučili smo istražiti obje strane.

Internet

Možda ga neće ni biti

Ovako bi internet mogao izgledati 2025.

Pew Research Internet Project i sveučilište Elon proveli su istraživanje o tome kako će internet izgledati 2025. godine. Akademici i znanstvenici došli su do sedam zanimljivih pretpostavki.