Potpora znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini

Financijska potpora projekta „Moja prva suradnja“

Razgovor za posao

Cilj je potpore „Moja prva suradnja“ omogućiti znanstvenicima iz gospodarskog i akademskog sektora koji su na poslijedoktorskoj razini da razvijaju svoj inovacijski potencijal.

Natječaj za program Znanstvena suradnja za potporu Moja prva suradnja istraživački je program kroz koji se potiče financiranje istraživačkih suradničkih projekta male i srednje veličine. Natječaj za financiranje otvoren je do 8. ožujaka 2017. u ponoć.

Prijaviti se mogu hrvatski i strani znanstvenici iz gospodarskog i akademskog sektora koji žive i rade u Hrvatskoj. Uvjet je da su stekli doktorat znanosti prije najmanje dvije godine, a najviše do sedam godina od datuma otvaranja natječaja. Najmanji iznos potpore je 187 500 kuna. Najveći iznos potpore je 300 000 kuna.

Cilj je potpore Moja prva suradnja omogućiti znanstvenicima iz gospodarskog i akademskog sektora koji su na poslijedoktorskoj razini da razvijaju svoj inovacijski potencijal. Znanstvenici će voditi znanstvene i tehnološke projekte u suradnji s iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore. Također je obećano i povećanje profesionalnog iskustva kao i ubrzanje karijere u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda. Uključena mora biti i suradnja s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Više informacija o tome kako se prijaviti na natječaj možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

ISTO

Financijska podrška

Stipendije za obavljanje studentske prakse u Drvnoj industriji Klana d.d.

Na mjesečnu stipendiju, uz zaposlenje i stjecanje stručne prakse, imaju pravo studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva u Rijeci.

Naslovna

Projekt posvećen ulicama Zagreba i čarima koje one skrivaju

Projekt „Streets of Zagreb” – postanite i vi predstavnik svoje ulice!

Projekt se razvio u sklopu kolegija na fakultetu, no Petra se nada da će njen projekt zaći u svaku ulicu i svaki dio Zagreba.

https://www.facebook.com/ritamkulturizma/photos/p.1982825551821363/1982825551821363/?type=1&theater

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

U Zadru se održava jubilarno izdanje studentskog projekta Ritam kulturizma

Studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru i ove su godine pripremili bogat program u sklopu projekta Ritam kulturizma koji će se održati od 15. do 17. svibnja.

ništa

Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

Unizg

Projekt Hrvatske školske zaklade

Započele prijave za CSF stipendije

Dodjeljuju se stipendije svim budućim studentima koji će studirati na sveučilištima u Hrvatskoj i BiH.