Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za pohađanje tečajeva mađarskog jezika

same

Natječaj za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture trajat će dva do četiri tjedna, a prijave traju do 6. ožujka.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za pohađanje ljetnih tečajeva mađarskoga jezika i kulture u 2018. godini, u trajanju od dva do četiri tjedna. 

Zainteresirani kandidati moraju podnijeti online prijavu na mrežnim stranicama organizacije Tempus Public Foundation te Agenciji dostaviti sljedeće dokumente:

  • primjerak cjelokupne dokumentacije navedene u tekstu Natječaja na hrvatskom ili engleskom jeziku
  • primjerak online obrasca Agencije za prijavu u originalnoj verziji

Navedeni obrazac i dokumentacija, uz naznaku „Za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve”, šalju se do 6. ožujka na adresu: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska 26, 10 000 Zagreb. Upute za pripremu dokumentacije možete pronaći na poveznici, a sa svim dodatnim pitanjima možete se obratiti na mail: bilaterala@mobilnost.hr.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Društveno-odgovorni projekt Poslovnog dnevnika

Prijavite studentski projekt i zaradite do 63 000 kuna

Svi će sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima te mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta.

Isto

Financijska podrška

Dodjeljuju se četiri stipendije za pohađanje ljetnih seminara bugarskog jezika, književnosti i kulture

Do 20. travnja traju prijave za stipendije Republike Bugarske, a prednost prilikom prijave imaju upravo studenti bugarskog jezika, književnosti i kulture.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Besplatan tečaj francuskog jezika

Klub mladih KLOOZ

Besplatan tečaj francuskog jezika u Zadru

Polaznici će se osim razvijanja jezičnih vještina upoznati i s francuskom kulturom - umjetnosti, kinematografijom, gastronomijom, modom, glazbom i fotografijom.

Studenti

Europski Forum Alpbach

700 stipendija za multidisciplinarnu konferenciju EFA u Austriji

Zanimljiv multidisciplinarni susret studenata i mladih s brojnim stručnjacima održat će se od 15. do 31. kolovoza ove godine. Prijave za stipendije zaprimaju se do 30. ožujka.