Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za pohađanje tečajeva mađarskog jezika

same

Natječaj za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve mađarskoga jezika i kulture trajat će dva do četiri tjedna, a prijave traju do 6. ožujka.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Mađarske za pohađanje ljetnih tečajeva mađarskoga jezika i kulture u 2018. godini, u trajanju od dva do četiri tjedna. 

Zainteresirani kandidati moraju podnijeti online prijavu na mrežnim stranicama organizacije Tempus Public Foundation te Agenciji dostaviti sljedeće dokumente:

  • primjerak cjelokupne dokumentacije navedene u tekstu Natječaja na hrvatskom ili engleskom jeziku
  • primjerak online obrasca Agencije za prijavu u originalnoj verziji

Navedeni obrazac i dokumentacija, uz naznaku „Za stipendije Vlade Mađarske za ljetne tečajeve”, šalju se do 6. ožujka na adresu: Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska 26, 10 000 Zagreb. Upute za pripremu dokumentacije možete pronaći na poveznici, a sa svim dodatnim pitanjima možete se obratiti na mail: bilaterala@mobilnost.hr.

 

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

STUDENTSKI POSLOVI

Što učiniti kada ne dobijete posao koji ste htjeli – savjeti

Svaki se čovjek barem jednom u životu suočio s time da nije dobio posao koji je htio i da nije znao kako se nositi sa situacijom u kojoj se našao. Brojni ljude odluče odustati i ne pokušavaju se prijavljivati za druge poslove određeni period. No važno je znati da se iz svake situacije nešto može naučiti i da negativan odgovor koji ste dobili sada možda i nije tako loš.

Naslovna

Hrvatski sabor

Donesite zakone kao zastupnici u Simuliranom parlamentu

Iako ste još uvijek studenti, to ne znači da ne možete doći do saborskih klupa i okušati se u ulozi zastupnika. Europska udruga studenata prava Zagreb (ELSA Zagreb) organizira projekt pod nazivom Simulirani parlament koji već godinama okuplja više od 100 mladih ljudi. 

Euri

Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.

Američka zastava

Raznolik spektar znanstvenih disciplina

Prilika za stipendiju u Sjedinjenim Američkim Državama

Sveučilište DePauw iz Indijane nudi studentima s naših prostora izuzetnu priliku za osvajanje stipendije za proučavanje brojnih grana znanosti zajedno s više od 2000 drugih međunarodnih studenata.

startrek

Dobar dan za ostavku

Dao ostavku – na klingonskom

Vijećnik gradića Indian Trail odlučio se posljednji put našaliti. Nažalost, nitko se nije smijao.