Program stipendiranja

Dodjeljuje se 50 stipendija za studij u Grčkoj

foto

S ciljem promicanja grčkoga jezika i kulture State Scholarships Foundation dodjeljuje 50 stipendija stranim studentima za studij u Grčkoj.

U tijeku su prijave za osmomjesečni program stipendiranja Modern Greek Language and Culture. U sklopu programa dodjeljuje se 50 stipendija stranim studentima za studij u Grčkoj.

Program će se održavati na jednom od grčkih sveučilišta – Athens University, Thessaloniki University, Ioannina University, Crete University – u nadolazećoj akademskoj godini, 2017/2018. Stipendije dodjeljuje State Scholarships Foundation (I.K.Y.), koje također odlučuje koji će kandidat odrađivati program na kojem grčkom sveučilištu. 

Cilj je programa promicanje grčkoga jezika i kulture, a uključuje tečajeve i seminare modernoga grčkoga jezika i kulture. Rok je za prijavu 6. rujna 2017. godine  

Zainteresirani kandidati prijavu i dokumentaciju trebaju poslati elektroničkom poštom na adresu foreigners@iky.gr te kompletnu dokumentaciju i prijavu u papirnatom obliku dostaviti diplomatskom predstavništvu u Veleposlanstvu Grčke u Zagrebu. Pravila i uvjete sudjelovanja potražite na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

ništa

Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

Imagine Croatia

Festival mladih glazbenika

Mladi glazbenici svih glazbenih stilova mogu se prijaviti na Imagine Croatia

U tijeku su prijave za 10. izdanje Hrvatskog Imagine Festivala. Ulazak u finale jednoj od grupa omogućit će natjecanje na međunarodnoj razini.

Zlatno žito

Financijska podrška

Dobre vijesti za studente poljoprivrednih smjerova: Osigurano je 275,6 milijuna kuna za njihove stipendije

Vlada Republike Hrvatske potpisala je ugovore vrijedne 422,7 milijuna kuna, a najskuplji među njima odnosi se na stipendiranje studenata poljoprivrednoga usmjerenja.

Europa

Natječaj portala Voyagerasmus

Traži se najbolji erasmusovac u 2017. godini

Do 21. siječnja traju nominacije kandidata za najboljeg erasmusovca u protekloj godini, nakog čega će uslijediti „online" glasanje. Prvog će se dana veljače proglasiti pobjednik kojem će se dodijeliti nagrada.

Dalmacija u mom oku-studentsko putovanje

Udruga studenata grada Splita i Udruga studenata Makarskog primorja

Provedite prvomajski vikend u Dalmaciji!

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u putovanju, ali požurite s prijavama jer je ostao još mali broj slobodnih mjesta.