The European College of Parma Foundation

Djelomične stipendije za diplomski studij u Italiji

European college of Parma

Otvoren je natječaj za pet djelomičnih stupendija u gradu Parma u Italiji. Mogu se prijaviti kandidati koji su završili preddiplomski studij ekonomije, političkih znanosti, prava, društvenih znanosti ili humanističkih znanosti.

Studij u inozemstvu može biti jedno od najzanimljivijih iskustava tijekom studentskog života. Iako se takva prilika čini izuzetno primamljivom, neki studenti ne usude se otići predaleko. Upravo za one koji nemaju hrabrosti otići predaleko od Lijepe naše, ali i za one koji su željni studiranja u inozemstvu, nudi se zanimljiva prilika za studiranje u Italiji.

Svi oni koji su završili preddiplomski studij ekonomije, političkih znanosti, prava, društvenih znanosti ili humanističkih znanosti mogu se prijaviti na natječaj za dodjelu stipendija za diplomski studij u području europskih studija za ak. god. 2017/2018. Mjesto studiranja je grad Parma, a natječaj je otvorio The European College of Parma Foundation.

Prijavljeni kandidati imaju priliku dobiti djelomičnu stipendiju. Dijeli ih se ukupno pet, u iznosu od 2500 eura, a oduzimaju se od ukupne školarine od 5000 eura. Naknada za upis, u slučaju dodjele ove djelomične stipendije, iznosit će 2500 eura (uključujući PDV) umjesto 5000 eura (uključujući PDV).

Rok prijave je do 23. studenoga 2017. Više informacija o procesu nalazi se na poveznici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Mobitel

Bezbrižna komunikacija u Europskoj uniji

Od lipnja nema više naplate roaminga

Svi koji se nađu u inozemstvu ili oni koji imaju nekoga u državi unutar Europske unije, moći će bezbrižnije koristiti svoje mobitele.

Gradovi

Studiranje u inozemstvu

10 najboljih gradova za studiranje u svijetu

Svaki grad je poseban na svoj način, a neki od njih nude velike mogućnosti za napredovanje i obrazovanje.

https://pixabay.com/en/woman-studying-learning-books-1852907/

Financijska podrška

Stipendije za diplomski studij ljudskih prava i demokratizacije u Armeniji, Ukrajini, Gruziji, Bjelorusiji

Otvoren je poziv za prijave za stipendiju u okviru izvođenja diplomskog studija iz ljudskih prava i demokratizacije. Prijave su otvorene sve do 30. lipnja 2018. godine.

2. Sajam karijera HBŽ

Poticanje maturanata na studiranje u Zagrebu

Zagrebački klub livanjskih studenata i ove godine organizira Sajam karijera HBŽ

Studenti okupljeni u Zagrebački klub livanjskih studenata odlučili su budućim studentima približiti iskustvo studiranja na Sveučilištu u Zagrebu.

Dragutin Tadijanović

Kako dobiti stipendiju iz Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Dodijeljene stipendije i „Nagrada Dragutina Tadijanovića“ iz Zaklade HAZU

Dodijeljene su dvije stipendije iz fonda Dragutina Tadijanovića pa nam je jedna od dobitnica ispričala što valja učiniti kako bi se takva stipendija dobila.