Financijska podrška

Australija nudi stipendiran diplomski studij u području upravljanja vodama

Izvor: Flickr

Oduvijek ste htjeli studirati u Australiji? Do 1. 8. možete se prijaviti za stipendiju u području upravljanja vodama, u iznosu od čak 93 645 australskih dolara!

International WaterCentre Australia nudi stipendije internacionalnim studentima koji su završili preddiplomski studij u odnosnom području pri međunarodno priznatoj instituciji. Pojedina stipendija iznosi 93 645 AUD, a uključuje troškove dobivanja vize, zdravstvenog osiguranja, punu školarinu za cijelo vrijeme studiranja, životne te sveučilišne troškove. 

Osim završenog srodnog studija, International WaterCentre zahtijeva dvogodišnje profesionalno iskustvo koje može biti ili plaćeno ili volontersko. Prednost će dobiti oni koji imaju više od dvije godine iskustva. Uz to, svi zainteresirani studenti moraju biti dobri poznavatelji engleskoga jezika. 

Ono što International WaterCentre želi jest osposobiti buduće lidere za upravljanje vodnim resursima. Kako bi unaprijedili vodeni sektor, studenti će dobiti potrebna znanja iz strateških, menadžerskih i tehničkih vještina. 

Rok za prijave je do 1. kolovoza. Ako ste zainteresirani, ostale informacije možete provjeriti na linku

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Filozofski fakultet u Zagrebu

Događanja na Filozofskom fakultetu

Indolozi pripremaju bogat studentski program obilježen tolerancijom i praktičnim vještinama

Projekcija filma „Gandhi danas“, predavanje „Značenje nenasilja i tolerancije u buddhizmu“, radionice „Interkulturalne vještine: rad i život s drugima“ i „Empatija: osobni i društveni mir“ besplatno će se održati za zainteresirane studente u ponedjeljak, 30. listopada.

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

FER pogled sa ulice

Predavanje na FER-u

Predstavnici renomiranih hrvatskih tvrtki na otvorenju Elektroboja

Jedinstveno natjecanje u osmišljanju praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike započinje predavanjem koje će studentima olakšati sudjelovanje. Govorit će predstavnici RIMAC Automobila, Telegre, Global Logica i drugi.

Praksa te čeka_tebe tražimo

Tebe tražimo

INTERVJU: Bivši administrator Studentskog.hr Igor Barać otkrio je kako možeš postati oči i uši našeg portala

– Volontiranje stvara osjećaj satisfakcije jer sama činjenica da si nekome pomogao izaziva veliku toplinu oko srca. –

ESN Split, regrutacija

Regrutacija članova

ESN Split želi da postaneš njegovim dijelom

Ako uz studiranje želiš raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će ti postati obitelj, upoznavati njihove kulture i tradiciju, naučiti ponešto o mobilnosti i prilikama koje ti se pružaju – ESN je mjesto za tebe.