Financijska podrška

Australija nudi stipendiran diplomski studij u području upravljanja vodama

Izvor: Flickr

Oduvijek ste htjeli studirati u Australiji? Do 1. 8. možete se prijaviti za stipendiju u području upravljanja vodama, u iznosu od čak 93 645 australskih dolara!

International WaterCentre Australia nudi stipendije internacionalnim studentima koji su završili preddiplomski studij u odnosnom području pri međunarodno priznatoj instituciji. Pojedina stipendija iznosi 93 645 AUD, a uključuje troškove dobivanja vize, zdravstvenog osiguranja, punu školarinu za cijelo vrijeme studiranja, životne te sveučilišne troškove. 

Osim završenog srodnog studija, International WaterCentre zahtijeva dvogodišnje profesionalno iskustvo koje može biti ili plaćeno ili volontersko. Prednost će dobiti oni koji imaju više od dvije godine iskustva. Uz to, svi zainteresirani studenti moraju biti dobri poznavatelji engleskoga jezika. 

Ono što International WaterCentre želi jest osposobiti buduće lidere za upravljanje vodnim resursima. Kako bi unaprijedili vodeni sektor, studenti će dobiti potrebna znanja iz strateških, menadžerskih i tehničkih vještina. 

Rok za prijave je do 1. kolovoza. Ako ste zainteresirani, ostale informacije možete provjeriti na linku

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Kvizanje

Nagradni kviz u Klubu Zona

Prvo kolo „Kvizanja" inspirirano zatvaranjem O'Hare

Nova sezona „Kvizanja" započinje ove srijede. U prvom će se kolu pokazivati znanje o splitskim klubovima.

Tečaj plesa

Studentska zabava

Posljednji trenuci za prijavu na besplatan tečaj plesa za osječke studente

Tečaj je besplatan za sve osječke studente koji žele usavršiti svoje plesne korake i okušati se u plesanju valcera, tanga, sambe, salse, kao i mnogih drugih plesova iz svih krajeva svijeta.

Motivation Up vol.8

STEP RI

Naučite pronaći motivaciju na osmom „Motivation Up eventu”

– Želimo kroz svoj rad pomoći drugim mladim ljudima u Hrvatskoj. Cilj nam je pomoći u definiranju ciljeva, akcijskih planova i navika koje će dovesti do balansa u osobnom i profesionalnim životu – kažu organizatori.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Američki Hrvati stipendiraju nadarene studente u domovini svojih djedova

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata. Prijave traju do 15. svibnja.

Australija - logo

Aussie, Aussie, Aussie! Oi, oi, oi!

Predstavljene mogućnosti rada i studiranja u Australiji

Zanima vas rad i studiranje u Australiji? U nastavku slijedi vodič kroz „probleme” koje morate proći te nekoliko korisnih savjeta za pripremu pred studiranje u Australiji.