Financijska podrška

Australija nudi stipendiran diplomski studij u području upravljanja vodama

Izvor: Flickr

Oduvijek ste htjeli studirati u Australiji? Do 1. 8. možete se prijaviti za stipendiju u području upravljanja vodama, u iznosu od čak 93 645 australskih dolara!

International WaterCentre Australia nudi stipendije internacionalnim studentima koji su završili preddiplomski studij u odnosnom području pri međunarodno priznatoj instituciji. Pojedina stipendija iznosi 93 645 AUD, a uključuje troškove dobivanja vize, zdravstvenog osiguranja, punu školarinu za cijelo vrijeme studiranja, životne te sveučilišne troškove. 

Osim završenog srodnog studija, International WaterCentre zahtijeva dvogodišnje profesionalno iskustvo koje može biti ili plaćeno ili volontersko. Prednost će dobiti oni koji imaju više od dvije godine iskustva. Uz to, svi zainteresirani studenti moraju biti dobri poznavatelji engleskoga jezika. 

Ono što International WaterCentre želi jest osposobiti buduće lidere za upravljanje vodnim resursima. Kako bi unaprijedili vodeni sektor, studenti će dobiti potrebna znanja iz strateških, menadžerskih i tehničkih vještina. 

Rok za prijave je do 1. kolovoza. Ako ste zainteresirani, ostale informacije možete provjeriti na linku

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Nizozemska

University of Twente

Ugrabi stipendiju za diplomski studij u Nizozemskoj

Oduvijek sanjaš o upoznavanju države tulipana, klompi i vjetrenjača? Donosimo ti informacije kako vidjeti sve te ljepote u ulozi studenta.

Akademie Schloss Solitude

Akademie Schloss Solitude

Iz Njemačke stiže prilika za stipendiju od 1.100 eura mjesečno

Akademie Schloss Solitude nudi stipendije u iznosu od 1.100 eura mjesečno, besplatan smještaj u sobi, financira troškove dolaska do Stuttgarta te troškove prijevoza instrumenata ili materijala do Stuttgarta i natrag.

VR naočale

Bezgranične mogućnosti mašte

Klub Zona otvorio prijave za let oko Zemlje uz virtualnu stvarnost

U Klubu Zona možete letjeti oko Zemlje, zaroniti u tamu morskih dubina ili se vratiti u povijest i biti prvi čovjek koji je zakoračio na Mjesec.

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/05/08/05/09/mathematics-757566__340.jpg

Ususret upisima

TVZ pruža besplatne pripreme za državnu maturu

Za studiranje na TVZ-u potrebno je položiti ispit A razine matematike na državnoj maturi. Zato za sve učenike kojem je ono prvi, drugi ili treći izbor ova institucija organizira besplatne pripreme.

Poticanje kreativnosti studenata

2. International Student Film festival

Počele prijave za ovogodišnji StudentCuts festival obogaćen novim kategorijama

Uz brojne radionice, svoje mjesto u programu zauzet će i revije, izložbe, tribine pa i mini-koncerti.