Financijska podrška

Australija nudi stipendiran diplomski studij u području upravljanja vodama

Izvor: Flickr

Oduvijek ste htjeli studirati u Australiji? Do 1. 8. možete se prijaviti za stipendiju u području upravljanja vodama, u iznosu od čak 93 645 australskih dolara!

International WaterCentre Australia nudi stipendije internacionalnim studentima koji su završili preddiplomski studij u odnosnom području pri međunarodno priznatoj instituciji. Pojedina stipendija iznosi 93 645 AUD, a uključuje troškove dobivanja vize, zdravstvenog osiguranja, punu školarinu za cijelo vrijeme studiranja, životne te sveučilišne troškove. 

Osim završenog srodnog studija, International WaterCentre zahtijeva dvogodišnje profesionalno iskustvo koje može biti ili plaćeno ili volontersko. Prednost će dobiti oni koji imaju više od dvije godine iskustva. Uz to, svi zainteresirani studenti moraju biti dobri poznavatelji engleskoga jezika. 

Ono što International WaterCentre želi jest osposobiti buduće lidere za upravljanje vodnim resursima. Kako bi unaprijedili vodeni sektor, studenti će dobiti potrebna znanja iz strateških, menadžerskih i tehničkih vještina. 

Rok za prijave je do 1. kolovoza. Ako ste zainteresirani, ostale informacije možete provjeriti na linku

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Skijanje

Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

Konferencija Consulting Day

Financijski klub

Konferencija Consulting Day na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Konferencija je jedinstvena prilika za sve koji su zainteresirani za stjecanje ili proširenje znanja o stalno rastućoj industriji konzaltinga.

novac 1

Financijska potpora

Nova prilika za stipendije Sveučilišta u Splitu

Raspisan je Dopunski natječaj kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine.

stip

Zapošljavanje stipendista

MUP daje ugovor na neodređeno dvama studentima koji će tijekom studija primati njegovu stipendiju

Ministarstvo unutarnjih poslova daje dvije stipendije za studente prve godine preddiplomskog i diplomskog integriranog studija Vojnog pomorstva, upisanih na jesenskom upisnom roku, a potom ih zapošljava na neodređeno.

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.