Sveučilište Adelaide u Australiji

Ako želite da vam sunce sja cijele godine, ovo je stipendija za vas

Adelaide, Australija

Želite uživati na plaži cijelu godinu i uz to studirati? Sveučilište u Adelaideu vam nudi sve to.

Sveučilište Adelaide u Australiji dodjeljuje stipendiju za diplomske i doktorske studije u akademskoj godini 2017./2018. Stipendija se dodjeljuje za dvije godine diplomskog studija te tri godine doktorskog studija.

Školarina koja se nudi je godišnji džeparac od 26 288 dolara. Uvjeti za prijavu su završene četiri godine studija te istraživački projekt na završnoj godini te dokaz o znanju engleskog jezika. Rok za prijavu je 31. kolovoza 2017., a za više informacija o stipendiji i postupku prijave, kliknite na poveznicu.

Sveučilište u Adelaideu osnovano je 1874. godine te je treće najstarije u Australiji. Godinama je u jedan posto najboljih fakulteta na svijetu, a Sveučilište pohađa više od 25 000 studenata te zapošljava više od 3,500 ljudi kroz tri glava kampusa kroz koje se Sveučilište proteže.

Na njihovoj mrežnoj stranici mogu se saznati dodatne informacije, a kakav je život na kampusu, provjerite u videu:

Komentari na članak

Vezani članci

Arsen Dedić

Na današnji dan

78. rođendan „glazbenika koji nas je učio lijepom plakanju“

Na današnji dan prije 78 godina rodio se Arsen Dedić, najkompletniji i najvažniji kantautor u povijesti hrvatske popularne glazbe.

Ekonomski fakultet III

Portal EduCentar

Istraživanje: Ekonomski i Filozofski fakultet najpoželjniji fakulteti za studiranje

Na koji način mladi donose odluku o izboru studija, koji faktori utječu na njihov odabir i koji im je studij najpoželjniji, istražio je portal EduCentar na više od 300 ispitanika.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski studij

Raspisan natječaj za studij pripreme i provedbe EU projekata te za stipendiranje polaznika

Raspisan je natječaj za upis na poslijediplomski studij Priprema i provedba EU projekata u trajanju od dva semestra. Uz to, raspisan je i natječaj za dodjelu stipendije za polaznike studija. Iznos školarine iznosi 26 000 kuna, a rok za prijavu je do 1. listopada.

Film

Što očekivati u kinima

VIDEO: Najočekivaniji filmovi 2017. godine

Saznajte kojih nas 15 filmova očekuje u novoj godini kinematografije i kada stižu na velika platna.

Studenti na testu

Upitni standardi

Student. To je lijena letargična spodoba...

U utorak pod vodstvom inicijative „Studenti nisu smokve“, studenti izlaze na ulice kako bi iskazali nezadovoljstvo trenutnim studentskim standardom, prvenstveno poskupljenjem hrane u menzama.