Natječaj za dodjelu stipendija

Akcija „Igraj srcem" stipendira studente s invaliditetom

Diplomanti s togama i kapama

Raspisan je natječaj za dodjelu 20 stipendija studentima s invaliditetom. Prijave traju do 30. rujna.

Za studente s invaliditetom natječaj Igraj srcem raspisala je istoimena akcija te njime dodjeljuje 20 stipendija u pojedinačnom iznosu od tisuću kuna mjesečno. Prijave traju sve do 30. rujna.

Da biste udovoljili kriterijima natječaja, trebate biti student s utvrđenim invaliditetom. Također, morate biti državljanin Republike Hrvatske mlađi od 25 godina i upisan kao redovan student na sveučilišnom studiju u Republici Hrvatskoj. Ako ste ponavljali godinu, ne možete ostvariti pravo na stipendiju.

Potrebni dokumenti su: 

  1. preslika osobne iskaznice,
  2. preslika indeksa,
  3. svjedodžba o završenom srednjoškolskom obrazovanju,
  4. preslika rješenja o stupnju tjelesnog oštećenja koji je izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (studenti s tjelesnim oštećenjima),
  5. potvrda fakulteta o upisanoj akademskoj godini 2016/2017,
  6. ovjereni prijepis ocjena s prosjekom ocjena u akademskoj godini 2015/2016, a za studente prve godine (brucoše), prijepis ocjena zadnje godine srednjoškolskog obrazovanja,
  7. izjava o članovima kućanstva (kućnoj listi),
  8. potvrda nadležne porezne uprave o visini dohotka za 2015. godinu za članove kućanstva,
  9. potvrda o ukupnim primanjima od poslodavca ili mirovni u 2015. godini ili potvrda nadležnog ureda za zapošljavanje o nezaposlenosti u 2015. godini,
  10. drugi dokazi o postignućima tijekom studija ili školovanja, znanstveno stručnim radovima, nagradama ili drugim uspjesima na studiju, odnosno tijekom školovanja.

Svoje prijave s dokumentacijom možete poslati preporučenom poštom s napomenom IGRAJ SRCEM NATJEČAJ ZA STIPENDIJE na adresu Auto Zubak Zagreb d.o.o., Ljudevita Posavskog 7/A, 10360 Sesvete, ili na e-mail zeljka.antolovic@veladrion.hr sa skeniranom dokumentacijom i predmetom koji sadrži prethodno spomenutu napomenu.

Cijeli tekst natječaja pročitajte na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

OTP banka

Mogućnost zaposlenja po završetku školovanja

Prijavi se na natječaj za dodjelu stipendija OTP banke!

Požurite i prijavite se u program za dodjelu stipendija OTP banke do 31. listopada 2016. i uđite u izbor za jednu od šest stipendija. Čeka vas jedna stipendija za izvrsnost u iznosu od 4 tisuće kuna mjesečno te pet stipendija u iznosu od 1600 kuna mjesečno.

meuz

Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Stipendije u Chicagu

Prilika za mlade iz Hrvatske, BiH i Slovenije

Stipendiranje mladih ljudi u Chicagu

Mladi mogu u SAD-u steći radno iskustvo u području IT tehnologija.

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

Ured

Jačanje civilnog društva

U tijeku natječaj za dodjelu prostora udrugama

Do 28. svibnja traju prijave na natječaj kojim Grad Zagreb dodjeljuje gradske prostore na korištenje neprofitnim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva.