Natječaj za dodjelu stipendija

Akcija „Igraj srcem" stipendira studente s invaliditetom

Diplomanti s togama i kapama

Raspisan je natječaj za dodjelu 20 stipendija studentima s invaliditetom. Prijave traju do 30. rujna.

Za studente s invaliditetom natječaj Igraj srcem raspisala je istoimena akcija te njime dodjeljuje 20 stipendija u pojedinačnom iznosu od tisuću kuna mjesečno. Prijave traju sve do 30. rujna.

Da biste udovoljili kriterijima natječaja, trebate biti student s utvrđenim invaliditetom. Također, morate biti državljanin Republike Hrvatske mlađi od 25 godina i upisan kao redovan student na sveučilišnom studiju u Republici Hrvatskoj. Ako ste ponavljali godinu, ne možete ostvariti pravo na stipendiju.

Potrebni dokumenti su: 

  1. preslika osobne iskaznice,
  2. preslika indeksa,
  3. svjedodžba o završenom srednjoškolskom obrazovanju,
  4. preslika rješenja o stupnju tjelesnog oštećenja koji je izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (studenti s tjelesnim oštećenjima),
  5. potvrda fakulteta o upisanoj akademskoj godini 2016/2017,
  6. ovjereni prijepis ocjena s prosjekom ocjena u akademskoj godini 2015/2016, a za studente prve godine (brucoše), prijepis ocjena zadnje godine srednjoškolskog obrazovanja,
  7. izjava o članovima kućanstva (kućnoj listi),
  8. potvrda nadležne porezne uprave o visini dohotka za 2015. godinu za članove kućanstva,
  9. potvrda o ukupnim primanjima od poslodavca ili mirovni u 2015. godini ili potvrda nadležnog ureda za zapošljavanje o nezaposlenosti u 2015. godini,
  10. drugi dokazi o postignućima tijekom studija ili školovanja, znanstveno stručnim radovima, nagradama ili drugim uspjesima na studiju, odnosno tijekom školovanja.

Svoje prijave s dokumentacijom možete poslati preporučenom poštom s napomenom IGRAJ SRCEM NATJEČAJ ZA STIPENDIJE na adresu Auto Zubak Zagreb d.o.o., Ljudevita Posavskog 7/A, 10360 Sesvete, ili na e-mail zeljka.antolovic@veladrion.hr sa skeniranom dokumentacijom i predmetom koji sadrži prethodno spomenutu napomenu.

Cijeli tekst natječaja pročitajte na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotografiranje

KSET-ov tečaj

Ako vas muči kakav fotoaparat kupiti, ne propustite Fototečaj

Ako niste sigurni koji se procesi odvijaju u vašem fotoaparatu, što se krije u mraku tamne komore ili ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film te na što trebate pripaziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se za uvodno predavanje KSET-ovog Fototečaja.

Europska komisija

Prvi natječajni rok

Otvoren natječaj u okviru programa Europske snage solidarnosti za 2019. godinu

Europska komisija objavila je natječaj u okviru programa Europske snage solidarnosti za 2019. godinu. Natječaj uključuje volonterske projekte, stažiranje i zaposlenje te projekte solidarnosti. Rok za prijavu (za sve vrste aktivnosti) jest 7. veljače 2019. godine do 12 sati.

Revija studentskog filma

Druga revija studentskog filma

Kuharska palica čeka hrabre i kreativne filmske gurmane

Studenti dramskih umjetnosti, studenti koji se bave multimedijom ili u sklopu novinarskih studija snimaju informativne materijale te studenti koji u slobodno vrijeme snimaju filmove i eksperimentiraju s medijima mogu „skuhati film“ i prijaviti ga na Reviju studentskog filma.

Putovanje

Natječaj udruge IAESTE

Plaćena praksa diljem svijeta za studente prirodnih i tehničkih fakulteta

Udruga IAESTE svake godine organizira natječaj za plaćenu stručnu praksu u europskim zemljama, ali i državama izvan Starog kontinenta kao što su Japan ili Tajland. Ove godine on traje do 24. studenog.

Program "Za žene u znanosti"

Nacionalno stipendiranje

Četiri mlade znanstvenice nove su stipendistice prestižnog programa „Za žene u znanosti“

– Ovaj program stipendiranja „Za žene u znanosti“ poznat je na svim fakultetima iz područja prirodnih znanosti i izvor je inspiracije, podrške i motivacije za mlade znanstvenice, a geslo programa – žene u znanosti imaju moć promijeniti svijet – snažna je poruka i činjenica koju često i same zaboravimo. – ističe Maja Žulj Mihaljević.