0854e5fc2bdbca5a9742a44bf6b3b4f910ab2873

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

U skladu s globalnim trendovima, nakon devet uspješnih godina Business Plan Contesta, studentska udruga eSTUDENT od ove godine mijenja dosadašnji koncept natjecanja te organizira novu vrstu natjecanja u razvoju i realizaciji poslovne ideje pod nazivom “Smartup”.

Smartup je edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje. Glavni ciljevi natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom i povezivanje proaktivnih mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima. Edukacije natjecatelja bile bi usmjerene na Lean metodologiju jer bi je htjeli približiti studentskoj populaciji te im tako pomoći u razvoju njihovih budućih startupova. Tijekom natjecanja studenti će imati priliku proći kroz razne edukativne radionice i rad s mentorima koji će im pomoći u realizaciji njihove ideje.

Natjecatelji se mogu prijavljivati u timu od dvije do pet osoba. Jedna osoba može se prijaviti samo s jednim timom, odnosno jednom poslovnom idejom. Svaki tim treba izabrati predstavnika tima koji je zadužen za komunikaciju s organizatorima. Prijavitelji se mogu natjecati s poslovnom idejom s kojom su se već natjecali na nekom drugom natjecanju. Natjecanje započinje 19.3. i traje do 21.5. kada će biti završna ceremonija na kojoj će biti završne prezentacije i proglašenje pobjednika.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte