614eff32bdb4c10e673dbbd1f4c0b0cd31ab2e25

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Svjesni manjka kulturno-zabavnog programa u gradu Splitu, udruga S4S (Studenti za studente Split) je odlučila pokrenuti novi projekt - S4S tribine koje će se baviti temama zanimljivim studentskoj populaciji te će se održavati svakog utorka u 19 h u Sveučilišnoj knjižnici.
Naša prva tribina održana je 19. 11., a tema je bila kultura, kao jedna od zapostavljenijih tema od strane splitskih studenata. Kako bismo tu tematiku približili studentima, doveli smo vam odličnu ekipu splitskog HNK. Tako nas je iz HNK svojom pojavom počastio glumac Vicko Bilandžić, zatim čak dvije balerine - Iryna Chaban i Matea Milas, te kao šlag na torti, svima draga i poznata, Nives Ivanković, koja nas je dobro nasmijala svojim glumačkim performansom Seke iz Ruže vjetrova.
Ipak, nismo doveli samo profesionalce, već i mlade umjetnike koji još studiraju; glumci s Umjetničke akademije izveli su skeč koji je sve prisutne natjerao na suze, dvije studentice Povijesti umjetnosti s Filozofskog fakulteta predstavile su projekt Fast forward, a mlade umjetnice s Akademije upoznale su prisutne s novootvorenim prostorom i cjelokupnim projektom pod nazivom Bez naziva.

Sigurni smo da su se svi gosti odlično zabavili te odlučili otići u kazalište što prije i što češće!

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte