Eb3c727de7e3e33468f850f087ec7ce7dbc10cc9

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Radionicu „Komunikacijske i prezentacijske vještine i psihološki trikovi u komunikaciji“ Slavonska je udruga studentata priredila u suradnji s Udrugom za promicanje kvalitetnog učenja „Logos“ kako bi svojim članovima pružila uvid u osnovna načela komunikacije, te olakšala komunikaciju u svakodnevnom životu.
Neke od tema koje su obrađene na radionici bilo je: strah i trema u komunikaciji; kako razbiti strah i tremu i govoriti slobodnije, zatim verbalna komunikacija – govorne vrednote – vježbe za glas i govor. Osim toga studenti su vježbali neverbalnu komunikaciju, učili kako prepoznati i koristiti retoričke smicalice. U sklopu ove radionice polaznici su imali priliku sudjelovati u dramskim vježbama za opuštanje.
Radionica se održavala kroz tri dana, 8.,9 i 12.ožujka prošle godine na Kennedyjevu trg 4, u prostoru Trgovačke škole. Radionica je započela 8 ožujka od 18:30 do 21 sat, tako je isto trajala i 9. ožujka dok je 12. Ožujka, koji je ujedno bio i završni dan radionice, od 9:00 do 14:00 sati. Na zadnjem satu radionice svi polaznici održali su kratku prezentaciju u kojoj su morali primjeniti sve što su naučili tijekom radionice.
Svi sudionici radionice dobili su potvrdu o sudjelovanju. Izvoditelji radionice bili su: Anđelka Ravlić, prof. retorike i hrvatskog jezika, Maja Kraljeta, psihologinja, Ivana Marjančić, dramska pedagoginja, dr.sc Katarina Aladrović Slovaček, prof. hrvatskog jezika i sociologije.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte