F9f677ab9f114d0568370fa3e0943806933797a8

(+385) 012383223

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Projekt „Dani EU“ nastao je s ciljem da se osvijesti važnost poznavanja informacija o prednostima i nedostacima Unije, ponajviše u gospodarskom smislu. Hrvatska je u vrijeme nastajanja projekta bila službeni kandidat za ulazak u EU, a studente je trebalo informirati o svemu onome što će im pomoći u poslovnom uspjehu, kao i o mogućim „zamkama“ i nedostacima.

Zašto je projekt važan? Kao građani EU i budući poslovni ljudi koji će jednoga dana voditi hrvatske tvrtke, studenti bi trebali biti upoznati sa svim nedostacima koji se kriju unutar jedne zajednice država kao što je EU, zatim s prednostima i nedostacima koje će hrvatsko gospodarstvo imati kada se pridruži ostalim razvijenim europskim zemljama itd.

Projekt Dani EU organizira se u sklopu Europskog tjedna u suradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske. Projekt je osmišljen kao niz stručnih predavanja i prezentacija na temu Europske unije, koje studentima i ostalim sudionicima prezentiraju renomirani govornici, ekonomski stručnjaci, političari, veleposlanici i drugi ugledni gosti.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte