LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
ugostiteljstvo (19)

Dan obrazovanja u Splitu: Stručna praksa okosnica je obrazovanja budućih turističkih djelatnika

Održan je i okrugli stol za stručnjake iz područja obrazovanja gdje je istaknuto da je za obrazovanje budućih turističkih djelatnika važna stručna praksa.

Sutra u Splitu počinje događaj kojim će se podizati svijest o važnosti obrazovanja u turizmu

Razmjena iskustva i primjeri dobre prakse najbolji su načini kojima škole mogu unaprijediti svoj rad, pružiti bolju edukaciju svojim učenicima te postati atraktivnije za upis.

Od 1. siječnja zabrana prodaje pića na kioscima u Puli

Ovakva je odluka bez presedana u Hrvatskoj, a ostaje vidjeti koliko će se njome postići i hoće li se održati.

Naši seljaci i ugostitelji propadaju zbog hipermarketa? Profesor i bivši dekan EFZG-a komentirao trenutno stanje!

– Postojeće stanje potiče jeftini turizam i povećava zagađenje okoliša koje je sve veći trošak o kojem skoro nitko ne govori. Hipermarketi strahovito potiču uvoz i tako se kroz naš turizam prodaje dominantno strana roba. Naši seljaci zbog toga propadaju. – piše Lovrinović.

Evo koje mjere Nacionalni stožer planira popustiti od lipnja

Zbog poboljšanja situacije s koronavirusom i nadolazeće turističke sezone Nacionalni stožer ulazi u fazu postepenog popuštanja epidemioloških mjera koje se očekuje već od 1. lipnja ili ranije.

Akcije u studentskim kafićima: kava i kolač za 10 kn

U Tinelu, Sveučilišnoj knjižnici SVK i Kantunu C vrijede akcijske cijene za nekoliko proizvoda.

Epidemiolog Kaić: „Mislim da je zatvaranje terasa jedna od stvari koje će biti na stolu.”

Bernard Kaić smatra da je epidemiološka situacija jednako loša kao što je bila na vrhuncu drugog vala te da bi se zatvaranje terasa ugostiteljskih objekata ponovno moglo razmotriti.

U tijeku prijave za šestomjesečni edukacijski program RCK HUB Opatija

Do 7. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje u programu RCK HUB Opatija. Polaznici će steći poduzetnička znanja i vještine, potrebne za rad u turizmu i ugostiteljstvu.

STEP RI otvorio prijave za Bootcamp – program razrađivanja poduzetničkih ideja iz područja turizma i ugostiteljstva

Do 22. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje u akceleracijskom programu Bootcamp. Najbolji timovi dobit će mogućnost sudjelovanja u RCK HUB-u.

Korona se ipak ne širi glazbom: Stožer donio jednu izmjenu u radu ugostiteljskih objekata

Nakon razgovora ugostitelja, udruge glazbenika i Nacionalnog stožera promijenjena je odluka o puštanju glazbe u ugostiteljskim objektima.