LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
udruga PROBION (8)

PROBIONline: Kokosovo ulje – mitovi i istine

Istinu o ovom ulju, s gledišta prehrambenog tehnologa, približit će prof. dr. sc. Dubravka Škevin.

Studenti PBF-a ovog se puta bave algama u prehrani

– Ako ste netko kome su alge u prehrani potpuno strani pojam ili su vam već dio svakodnevne prehrane i želite saznati još korisnih informacija, pozivamo vas da se priključite novom PROBIONline webinaru. – poručuju iz Udruge PROBION. 

Studenti objavljuju jelovnike za osobe s kardiovaskularnim bolestima

U sklopu projekta „Kuham za svoje srce” studenti donose jelovnike i predstavljaju teme iz medicinskog i nutricionističkog aspekta s njima povezane za osobe s kardiovaskularnim bolestima ili u riziku od njih.

Studenti organiziraju Postbožićne humanitarne dane: kviz o serijama i filmovima, treninge i stand-up nastupe

– Projekt je osmišljen s ciljem da u ova izazovna vremena novčano pomognemo onima kojima je to uistinu potrebno, a pri tome sudionicima omogućimo treniranje sa stručnim osobama, kao i razonodu i smijeh. – ističu iz udruge PROBION.

Studenti pokreću PROBIONline; na samom početku bave se održivom prehranom

Iva Finderle na prvom PROBIONlineu govorit će o održivosti prehrane te će navesti načine na koje možemo paziti na okoliš na lokalnoj razini.

Otvorene prijave za sudjelovanje na trećem Kongresu studenata biotehnologije

Kongres studenata biotehnologije pod nazivom In research we believe održat će se od 27. do 29. ožujka na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Organizator Kongresa je Udruga Probion uz suradnju Udruge studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci i Študentske organizacije Biotehniškog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 24. veljače.

VIDEO: Prisjetite se zaboravljenih igara s PBF-ovcima ove subote

Bicepsi i podlaktice radit će naporno na natjecanju u obaranju ruke, dok će sive stanice žariti na šahovskom turniru.

E-brojevi (ne)opravdano izazivaju paniku

Udruga PROBION pripremila je predavanje o aditivima u hrani. Profesorica Škevin objasnit će što su e-brojevi i kako znanstvenici reagiraju na njih.