LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SRCE ZA TURSKU

Vinički učenici pokrenuli su inicijativu prikupljanja sredstava za Tursku ponudivši proizvode koje su sami izradili

U humanitarnoj akciji Srce za Tursku učenici iz Vinice su prikupljali novac koji su namijenili unesrećenima u Turskoj i Siriji.

U humanitarnoj akciji Srce za Tursku učenici iz Vinice su prikupljali novac koji su namijenili unesrećenima u Turskoj i Siriji.

Ovog mjeseca, uoči Valentinova, članovi Učeničke zadruge „Vrčeki“ iz Osnovne škole Vinica pokrenuli su inicijativu Srce za Tursku. Oni su na prodajnom štandu, s ciljem pomoći potrebitima i unesrećenima, ponudili proizvode proizvedene pod vodstvom voditelja Eko-sekcije, Keramičarske i Licitarske sekcije.
Svoje su proizvode ponudili i učenici polaznici izvannastavnih aktivnosti Vjeronaučne grupe te Grupe pletenja i heklanja sa svojim voditeljicama, a shodno toj bogatoj ponudi, učenici, djelatnici škole i roditelji mogli su birati između čestitki, svijeća, mirisnih sapuna, magneta od keramike, licitarskih srca, pletenih traka za kosu, školskih pernica, podložaka za čaše i privjesaka za ključeve, piše Redionalni.com.

Sav prikupljeni prihod Učenička zadruga „Vrčeki“ uplatila je na račun Caritasa i namijenila unesrećenima u Turskoj i Siriji.
FOTO: OSNOVNA ŠKOLA VINICA, FACEBOOK