LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
S ANDRIJOM NEMA ŠALE

U poznatom zagrebačkom restoranu dječaku nisu htjeli dati lozinku za Wi-Fi, on im zbog toga na recenzijama „zakeljio” dvojku

Čin da ne dobije lozinku poduprli su i njegovi roditelji, ali kad se dječak dohvatio mreže, on je pokazao što zaista misli o tome.

Čin da ne dobije lozinku poduprli su i njegovi roditelji, ali kad se dječak dohvatio mreže, on je pokazao što zaista misli o tome.

Poznata zagrebačka konoba „Didov san”, koja se inače može pohvalisti većinom dobrim recenzijama, jučer je zaradila relativno nisku ocjenu. Dvojku na Google recenzijama dao im je dječak Andrija, a razlog je to što mu konobar nije htio dati lozinku za Wi-Fi. Čin da ne dobije lozinku poduprli su i njegovi roditelji, ali kad se dječak dohvatio mreže, on je pokazao što zaista misli o tome.

Jučer nam je simpatični dječak Andrija dao ocjenu 2 jer mu naš konobar Željko, uz odobravanje njegovih roditelja, nije dao lozinku za internet prije nego pojede barem predjelo. Iako je Andrija nakon predjela dobio lozinku to nas nije spasilo. Nisu ni djeca što su nekad bila, opisali su na svojem Facebook profilu situaciju iz konobe.

Konobar mi ne želi reći lozinku za wifi dok ne pojedem SVE. Također smo dugo čekali, kaže Andrija u svojoj recenziji.

Hoće li ova recenzija trajno ostati na Google tražilici i tako smanjiti prosječnu ocjenu ovog restorana ili će s vremenom biti maknuta - ostaje nam vidjeti.
FOTO: PIXABAY