LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kompletni serijal od devet filmova s ponekim spin-off-om biti će dostupan u Lego formi

U jednoj Lego kompaniji ne baš tako daleko, daleko...

Najnovija igrica u Lego izdanju revitalizirat će igricu iz 2005. godine i adaptirati filmove o galaksiji tamo, tamo daleko te sadržavati preko 300 mogućih likova koji su bili dio Skywalker sage.

Najnovija igrica u Lego izdanju revitalizirat će igricu iz 2005. godine i adaptirati filmove o galaksiji tamo, tamo daleko te sadržavati preko 300 mogućih likova koji su bili dio Skywalker sage.

Lego kompanija ima novu igricu u izdanju popularnih kockica i to ovoga puta u ruhu galaksije udaljene tamo, tamo daleko. Najava koja je izašla u petak daje do znanja da se radi o vjerojatno najvećoj Lego igrici do sada jer će izdanje Ratova Zvijezda ovoga puta pokriti svih 9 filmova u Skywalker sagi počevši od prvog nastavka Ratovi zvijezda IV: Nova nada (1977) pa sve do najrecentnijeg filma, posljednjeg u ovome serijalu naziva Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera (2019). Time će se ova franšiza pridružiti ešalonu znamenitih filmova koji su doživjeli svoju realizaciju u Lego modalitetu poput Harryja Pottera, Indiane Jonesa, Batmana, Marvelova univerzuma, Gospodara Prstenova te ostalih kinematografskih znamenitih likova.

Međutim, ovo nije prva Lego igrica o megapopularnom sci-fi serijalu. Lego Star Wars: The Video Game igrica je koja datira još od 2005. godine gdje je objedinila prequel trilogiju, ali i iz 2006. godine kada je sadržavala kompletnu originalnu trilogiju.

Svejedno, uzevši u obzir da je to među prvim kreiranim Lego igricama, revitalizacija igrica dobrodošla je uzevši u obzir da su u međuvremenu izdana i tri najnovija sequel filma, kao i poneki nezavisan film kao što su Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda (2016) te Solo: Priča iz Ratova zvijezda (2018).

Igra je namijenjena djeci svih dobnih skupina, a sadržavat će i kartu galaksije koja ekspandira posjetom raznih planeta. Igrači također mogu sudjelovati u svemirskim bitkama u nekim od najpoznatijih vozila Ratova zvijezda gdje su samo neka od tih vozila Millenium Falcon, AT-ST te X-Wing. Također će biti dostupno preko 300 likova koje će igrači moći izabrati, a sigurno je za pretpostaviti da Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, ali i noviji likovi poput Finna, Rey, Poe Damerona, ali i malevolentog Kylo Rena su tek neka od imena koja će biti dostupna igraču na upotrebu. Jednako tako će likovi iz serije The Mandalorian (2019) biti dostupni, no samo u posebnom DLC-izdanju.  

Zanimljivo je da će biti moguće biti i izabrati likove kao što su Jabba the Hutt ili GONK droid te isto tako poboljšavati svoje sposobnosti prolaskom igrice. 

Nakon mnogih odgađanja i prolongacije izlaska od 2019. godine igrica LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bit će dostupna u travnju, i to na platformama kao što su Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC.

FOTO: UNSPLASH