LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodno online natjecanje

Otvorene prijave na GeCCo; sudjelovati mogu svi mlađi od 35

– Osim što stvara povezanost između nacionalnih Young Crewa, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u upravljanju projektima – radu u virtualnim timovima. – ističu organizatori.

– Osim što stvara povezanost između nacionalnih Young Crewa, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u upravljanju projektima – radu u virtualnim timovima. – ističu organizatori.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na novom izdanju međunarodnog online natjecanja GeCCo (Global eCollaboration Competition), svojevrsnog case study natjecanja koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew grupa. Glavni 24-satni događaj zakazan je za 6. i 7. ožujka, ali će mu prethoditi pre-case study tjedan – od 27. veljače do 5. ožujka – kada će natjecatelji dobiti priliku bolje upoznati sudionike iz svog tima. 

– Osim što stvara povezanost između nacionalnih Young Crewa, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u upravljanju projektima – radu u virtualnim timovima. Također, koncept natjecanja pravi je izazov – u 24 sata potrebno je riješiti case study zadatak iz područja upravljanja projektima. – ističu organizatori.

Pojašnjavaju i što očekuje sudionike:

– Na tom putu morat ćeš savladati i pokoju besanu noć, analizu rizika, komunikaciju na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja, pronaći najbolji način za izmjenu informacija, raditi s ljudima koje si upoznao u online svijetu prije tek nekoliko dana te nadvladati moguću lošu internetsku vezu.

Sudjelovati mogu svi motivirani pojedinci mlađi od 35 godina. A zašto bi trebali, otkrivaju iz organizacije:

– Tražiš li nove izazove u kojima ćeš provjeriti svoja znanja i sposobnosti iz područja upravljanja projektima? Uz to, želiš li se povezati s mladim projektnim menadžerima iz 25 zemalja svijeta te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju? Onda je GeCCo natjecanje upravo ono što tražiš! Naše sudjelovanje (ali i pobjeđivanje) na GeCCo-u već je postalo tradicija, a ove godine baš ti budi jedan od sudionika ovog jedinstvenog online događaja. 

Prijave su otvorene do 5. veljače, a vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici.

FOTO: PIXABAY