LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neformalno učenje

Studentski digitalni HUB: U veljači niz edukacija na temu digitalne inteligencije i pismenosti

Studente i mlade nizom će se radionica uvesti u svijet rudarenja podataka (Data Mining), obrade i vizualizacije podataka koristeći softver Tableau te kreiranja i upravljanja YouTube kanalima.

Studente i mlade nizom će se radionica uvesti u svijet rudarenja podataka (Data Mining), obrade i vizualizacije podataka koristeći softver Tableau te kreiranja i upravljanja YouTube kanalima.

Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu provodi projekt Studentski digitalni HUB s ciljem, kako navode, jačanja osobnog i profesionalnog razvoja te kompetitivnosti mladih na tržištu kroz razvoj digitalnog programa neformalnog učenja. Također, kroz jačanje njihovih kapaciteta u sustavu visokog obrazovanja nastoji ih se potaknuti na intenzivnije uključivanje u razvoj lokalne zajednice.

Organizatori ističu da će se u sklopu projekta obuhvatiti edukacije iz sljedeći područja: digitalne vještine gdje se naglasak stavlja na digitalnu inteligenciju i pismenost, korištenje digitalnih alata u učenju i virtualnoj suradnji te programske jezike, poduzetničke vještine gdje se naglasak stavlja na digitalni marketing, komunikacijske i prezentacijske vještine, prodajne vještine i poslovno pregovaranje te pisanje projektnih prijedloga i upravljanje projektima te vještine osobnog razvoja gdje se naglasak stavlja na vodstvo i liderstvo, timski rad, pripremu za tržište rada te tehnike generiranja i testiranja ideja.

Veljača je posvećena temi Digitalna inteligencija i pismenost. Studente i mlade nizom će se radionica uvesti u svijet rudarenja podataka (Data Mining), obrade i vizualizacije podataka koristeći softver Tableau te kreiranja i upravljanja YouTube kanalima.

Njihov detaljan raspored bit će dostupan na službenoj stranici Studentskog poduzetničkog inkubatora. Valja istaknuti i da će polaznici dobiti potvrdu o sudjelovanju. 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.
FOTO: PIXABAY