LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivna predavanja

Zanima te kako pravilno napraviti prezentaciju ili što je projektni menadžment? Na pravom si mjestu* zatvorene prijave

Interaktivna predavanja koja čekaju samo na tebe, no požuri, broj mjesta je ograničen!

Interaktivna predavanja koja čekaju samo na tebe, no požuri, broj mjesta je ograničen!

Uskoro se održava još jedno u nizu predavanja Studentskog Zbora Sveučilišta u Zagrebu i Ureda za studente, no ovaj puta teme kojima će se baviti usmjerene su prema vještinama prezentiranja i projektnom menadžmentu. Predavač koji će vas voditi kroz ova interaktivna predavanja biti će MPsych, PhD student, MBA kandidat Božidar Nikša Tarabić.

Za vas su pripremljena dva predavanja od kojih prvo počinje u četvrtak 23. travnja od 17:00 do 19:00h. Ovo interaktivno predavanje podučit će vas svim trikovima za uspješna izlaganja. Ono što možete očekivati od predavanja jest da će ne naučiti nešto više o vrstama izlaganja, oblikovanju izlaganja, pripremi izlaganja te izlaganju uživo.

Već dan kasnije, u petak 24. travnja za sve zainteresirane održat će se interaktivno predavanje s temom – projektni menadžment. Od 13:00 do 15:00 naučit će te sve o pojmovima kao što su kreator, poduzetnik, investitor, postavljanje indikatora ishoda i indikatora uspjeha te koji su elementi projektnog menadžmenta. Uz to, moći će te pitati sve ono što vas zanima o ovoj temi.

Požurite s prijavom jer je broj mjesta ograničen! Link za prijavu možeš pronaći ovdje.

FOTO: PIXABAY