LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

ZET uvodi niz mjera opreza; uvodi se i ljetni vozni red

Iz ZET-a poručuju da se pridržavaju svih preporuka nadležnih tijela i provode mjere opreza za suzbijanje širenja pandemije.

Iz ZET-a poručuju da se pridržavaju svih preporuka nadležnih tijela i provode mjere opreza za suzbijanje širenja pandemije.

ZET se priključuje borbi protiv širenja koronavirusa privremenim ukidanjem mogućnosti kupovine karte kod vozača, što se počelo provoditi od jučer te uvođenjem ljetnog reda vožnje od ponedjeljka, stoji na službenoj stranici Vlade – Koronavirus.hr.

Do daljnjega neće voziti stari tramvaji i autobusi, a nećete moći ući ni na prva vrata u autobusu ili tramvaju jer će ona, baš kao i vozačev prostor, biti odijeljena bijelom trakom od ostatka autobusa. 

ZET je poduzeo već nekoliko mjera opreza; jedna je od njih i dezinfekcija svih vozila tri puta dnevno, a poručili su još da se pridržavaju svih preporuka nadležnih tijela:

– Naglašavamo kako se našim vozilima, terminalima i prodajnim mjestima svakodnevno koristi stotine tisuća građana, koje servisira oko 4.000 radnika ZET-a te ćemo se i ubuduće pridržavati svih preporuka koje izdaju nadležna tijela, a radi smanjenja rizika od širenja ove zarazne bolesti.

Ipak, budući da javnim prijevozom cirkulira velik broj ljudi važno je i da se, prije svega, njegovi korisnici također pridržavaju svih uputa u slučaju da je korištenje prijevoza neizbježno.
FOTO: STUDENTSKI.HR / MAJA ČIRJAK