LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Rijeci

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u riječke domove

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang-liste za smještaj u riječke domove za akademsku godinu 2018/2019. Pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata, a žalbeni rok traje osam dana.

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang-liste za smještaj u riječke domove za akademsku godinu 2018/2019. Pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata, a žalbeni rok traje osam dana.

Od trenutka predaje silne papirologije koja vam je bila potrebna za prijavu na natječaj Studentskog centra u Rijeci čekali ste ovaj trenutak – trenutak objave rezultata. Više nema čekanja jer su rezultati dostupni na poveznici te možete provjeriti jeste li ostvarili pravo na smještaj u nekom od riječkih studentskih domova za nadolazeću akademsku godinu. 

Na natječaj se prijavilo 2075 studenata, a pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata. Minimalan broj bodova potreban za ostvarenje prava na smještaj jest 1302. Ujedno, smještaj studenata po domovima bit će poznat nakon objave konačne rang-liste, dok Studentski centar zadržava potpuno pravo prilikom raspodjele studenata.

Ukoliko ste ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u riječkim domovima za akademsku godinu 2018/2019, prilikom useljenja nemojte zaboraviti dostaviti liječničko uvjerenje (izdano od svog izabranog liječnika obiteljske medicine) da nemate kontraindikacija za smještaj u studentski dom. 

U slučaju da niste uspjeli ostvariti pravo na smještaj, još uvijek imate mogućnost za upućivanje žalbe. Naime, u roku od osam dana od dana objave privremenih rang lista prigovori se podnose Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskoga centra Rijeka isključivo poštom preporučeno na adresu: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA „Povjerenstvo za rješavanje prigovora“, Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA, s naznakom: „PRIGOVOR NA REZULTATE NATJEČAJA“. Prigovore možete podnijeti ukoliko je došlo do pogreške prilikom bodovanja dokumentacije poslane na natječaj. 

Konačne rang-liste s uvaženim prigovorima bit će objavljene najkasnije petnaest dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora.

 

FOTO: PIXABAY