LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjesec igranja

„Igroplov”: Povratak u djetinjstvo sa studentima Kulturalnog menadžmenta

Pruža vam se prilika da zaigrate neke od najdražih videoigara na konzolama poput Nintenda, pogledate omiljene crtiće s videokazeta, podsjetite se kako se igra školica ili pak gumi-gumi.

Pruža vam se prilika da zaigrate neke od najdražih videoigara na konzolama poput Nintenda, pogledate omiljene crtiće s videokazeta, podsjetite se kako se igra školica ili pak gumi-gumi.

Da se u ožujku ne budi samo priroda, nego da je to i savršen mjesec za buđenje nostalgije i povratak u djetinjstvo, dokazat će vam studenti druge godine diplomskog studija Kulturalnog menadžmenta. Uskočite u njihov vremeplov koji će se u Esseker centru svečano otvoriti 28. veljače u 18:30 te će trajati do 6. ožujka.

Multimedijalna izložba Igroplov nastala je u sklopu kolegija Menadžment muzeja i izložbe pod mentorstvom profesora Anđelka Mrkonjića i asistenta Tomislava Levaka. Specifična je po tome što je proizašla s tavana, iz podruma i škrinja za igračke organizatora čiji je cilj odvesti vas u bezbrižnije dane u kojima su vam bake i majke pričale bajke prije spavanja i ljutile se zbog svih uprljanih hlača od klikeranja i igranja u parkovima.

Prostor Essekera na tjedan će dana biti obogaćen tehnologijom na kojoj će svi posjetitelji moći zaigrati neke od svojih najdražih videoigara na zaboravljenim konzolama poput Nintenda, PlayStationa 1 i Sege, pogledati neke od omiljenih crtića s videokazeta i poslušati neke od hitova toga vremena. Uz sve tehnološke dosege toga vremena, podsjetit će vas kako se igra školica, gumi-gumi i još mnogo toga.

Ovo je samo mali dio čarolije koja će promijeniti lice ožujka u mjesec igranja i djetinjstva, a vi ćete, barem na tren, zaboraviti na svoje brige, bili to ispiti, posao, ljubav ili nešto drugo. Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici

FOTO: PIXABAY