LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u gradu pod Marjanom

Pozivaju se sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da se odazovu i u što većem broju podrže ovu akciju.

Pozivaju se sve zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da se odazovu i u što većem broju podrže ovu akciju.

Svakoga dana treba učiniti nešto dobro. Ako takav čin podrazumijeva i spašavanje nečijega života, možda i u životu dobročinitelja načini velike promjene, stoga iskoristite priliku ako se nalazite u Splitu. Alumni udruga u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem organizira šestu akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će se održati u ponedjeljak, 26. veljače, od 11 do 15 sati u prostorijama Sveučilišnog odjela za stručne studije u Splitu, na adresi Kopilica 5.

Pozivaju se studenti i djelatnici Sveučilišta u Splitu, članovi Udruge i sve ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da se odazovu i u što većem broju podrže ovu akciju kojoj će se priključiti i maturanti Turističko-ugostiteljske škole Split.

Više informacija možete potražiti na stranicama Sveučilišta u Splitu. Za potrebe identifikacije i evidencije potrebno je sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu. Ako niste sigurni možete li postati donator, doznajte sve informacije na službenoj stranici Hrvatskog zavoda za tranfuzijsku medicinu.

FOTO: PIXABAY