LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inspirativne poslovne priče

Vodeći hrvatski i regionalni „influenceri“ na „Inspire Me“ konferenciji

„Inspire Me“ konferencija održat će se 17. studenog. Zahvaljujući uspješnim gostima, sudionici će za njenog trajanja poslušati brojne inspirativne priče.

„Inspire Me“ konferencija održat će se 17. studenog. Zahvaljujući uspješnim gostima, sudionici će za njenog trajanja poslušati brojne inspirativne priče.

Nakon četiri warm up-a u kojima je sudjelovalo 1050 sudionika i 99 predavača, u Zagrebu će se održati centralna Inspire Me konferencija. Predavači će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice će održati vrhunski profesionalci, a sudionici će se informirati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Na Inspire Me dolaze poznati govornici i predavači: Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe, Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea, vodeće turističke agencije u regiji, Miroslav Ćiro Blažević – proslavljeni trener, Korado Korlević, astronom i pokretač Zvjezdarnice Višnjan, Božo Skoko, jedan od vodećih PR-stručnjaka, Alis Marić, pokretačica najčitanijeg bloga iz područja književnosti Čitaj knjigu, Ingrid Divković, spisateljica i blogerica, Damir Ciglar – osnivač najnagrađivanije agencije Imago Ogilvy, Tomislav Perko, putopisac, Marko Lončar, fitness trener, Elvira Mlivić Budeš, konzultantica i osnivačica Filaksa, Adnan Mehmedović, osnivač Fresh Island festivala, a uskoro slijedi predstavljanje novih.

Organizatori su na jednom mjestu uspjeli okupiti i vodeće influencere u Hrvatskoj i regiji, koji imaju čak dva milijuna followera na društvenim mrežama. Tako će na panelu Influencer – To Be or Not to Be gosti biti Hana Hadžiavdagić, Isabella Rakonić, Jelena Perić, Anastasija Đurić i Ivana Blažoti Mijoč. Otkrit će kako izgleda život i posao influencera, koje društvene mreže najviše vole i kako ih koriste te na koji način zarađuju i ostvaruju suradnju s brendovima. Osim spomenutog, održat će se panel na temu event menadžmenta, koji će okupiti organizatore poznatih događanja u Hrvatskoj i šire.

Foto: Start-Up udruga

Inspire Me konferencija održat će se 17. studenog u City Plazi (bivši Hypo centar). Sudionicima je to odlična prilika za učenje i usavršavanje, gdje će moći poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznati se s novim tehnologijama te se povezati s poduzetnicima i profesionalcima. Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave, u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto.

Glavni dio konferencije uspješne su priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr, koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane.

U sklopu konferencije brojne će kompanije predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na službenoj stranici te na Facebooku. Ulaznice su u prodaji, a dostupne su na poveznici.

FOTO: START-UP UDRUGA