LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

eSTUDENT nudi „level up" iskustvo

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa eSTUDENT-u glasi „level up." Udruga do 15. listopada traži članove spremne na unaprjeđenje znanja, iskustva i zabave.

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa eSTUDENT-u glasi „level up." Udruga do 15. listopada traži članove spremne na unaprjeđenje znanja, iskustva i zabave.

S početkom nove akademske godine, počele su i prijave za članstvo u studentskoj udruzi eSTUDENT. Ona okuplja studente različitih interesa i ideja, kako bi im pružila priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja.

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa je level up. Udruga traži nove članove koji su spremni na unaprjeđenje znanja, iskustva i zabave. Današnje tržište rada traži svestranu i fleksibilnu osobu sa širokim poljem interesa i znanja, no znanje koje se stječe na fakultetu u većini slučajeva nije dovoljno.

Unutar eSTUDENT-a članovi imaju priliku za level up znanja sudjelovanjem na različitim predavanjima, edukacijama i radionicama. Također, level up iskustva ostvaruju se radom u jednom od 22 tima kroz networking, organizaciju i suradnju s renomiranim poduzećima. Najveća studentska udruga nudi priliku i za level up zabave u novim prijateljstvima, mogućim ljubavima, dobrim provodima i druženjima svih oblika.

Ako ste spremni za sljedeću razinu znanja, iskustva i zabave, prijaviti se možete do 15. listopada na službenoj stranici eSTUDENT-a. Stare članove možete upoznati na Drago mi je, eSTUDENT predavanjima, a više o njima saznajte na Facebook profilu, LinkedInu ili Twitteru.

FOTO: PINTEREST