LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje

(Tje)dan brucoša na Agronomskom fakultetu pozdravlja novopečene studente

Fakultet će se predstaviti predavanjima o međunarodnoj suradnji, akademskom životu i sportu, izvannastavnim aktivnostima i aktivnim studentskim tijelima, a tjedan će zaokružiti hotdogijada.

Fakultet će se predstaviti predavanjima o međunarodnoj suradnji, akademskom životu i sportu, izvannastavnim aktivnostima i aktivnim studentskim tijelima, a tjedan će zaokružiti hotdogijada.

Početak studija nikome nije lak: potrebno je usvojiti nove pojmove, snaći se na hodnicima fakulteta i shvatiti kako sve funkcionira i što profesori od nas očekuju. Zbog toga Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje koji djeluje na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu drugu godinu zaredom organizira (Tje)dan brucoša. Na taj će naći svaki student prve godine preddiplomskog studija dobiti sve informacije potrebne za početak akademskog života na Agronomskom fakultetu.

(Tje)dan brucoša otvoren je 2. listopada 2017. svečanim prijemom na kojemu je pozdravljeno 430 novih studenata preddiplomskog studija. Tijekom tjedna brucoši će moći čuti ponešto o važnim segmentima života na fakultetu. Svakoga dana od utorka, 3. listopada, do petka, 6. listopada, za njih će od 11 sati biti otvorena dvorana 6B: u utorak će moći čuti ponešto o međunarodnoj suradnji i akciji Srce za brucoše, a u srijedu o akademskom životu i sportu. Četvrtak je rezerviran za predstavljanje izvannastavnih aktivnosti, a u petak će studentske udruge, Studentski zbor i Studentski pravobranitelj moći reći nešto o sebi. Hotdogijada će zatvoriti program i zaokružiti cijeli tjedan.

FOTO: Facebook / Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje

Svi brucoši pozvani su na aktivnosti tijekom tjedna, a to će biti prilika da saznaju mnogo o funkcioniraju svoga fakulteta te sklope nova prijateljstva. Za dodatne informacije posjetite službenu Facebook stranicu Centra za podršku studentima i karijerno savjetovanje.

FOTO: FACEBOOK / CENTAR ZA PODRŠKU STUDENTIMA I KARIJERNO SAVJETOVANJE