LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promocija albuma „Prehistoric rhythm”

Glazbena atrakcija My Baby vraća se na pozornicu Tvornice kulture

Kombinacija bluesa, countryja i funka odzvanjat će zidovima Tvornice 11. studenog, kada dolazi bend My Baby.

Kombinacija bluesa, countryja i funka odzvanjat će zidovima Tvornice 11. studenog, kada dolazi bend My Baby.

Nizozemsko-novozelandska glazbena atrakcija My Baby, nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu ove godine, Tabor Film Festivalu i rasprodane Tvornice Kulture prošle godine, vraća se na zagrebačku pozornicu. Bend će nastupiti u Tvornici kulture 11. studenog u sklopu festivala Reflektor.

Odličan scenski nastup, jedinstven zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album Prehistoric Rhythm. Bend je nastao iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Grupu čine multi-instrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njezin brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston, a nastala je 2012. godine

Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju internacionalnu karijeru lansirali su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivalu u Nizozemskoj 2014. godine Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe. Festival Reflektor u studenom ove godine osim My Baby dovodi Public Service Broadcasting, Triggerfinger i brojne druge bendove koji će biti najavljeni do početka nove koncertne sezone.
Za ulaz je potrebno izdvojiti 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Službena su prodajna mjesta Tvornica Kulture, Ljudevita Posavskog 1; Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13, a ulaznice možete nabaviti i u sustavu Entrio.

 

FOTO: FACEBOOK/MY BABY