LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija

Udruga mladih AIESEC ponovno otvara vrata novim članovima

Postani dio najveće međunarodne organizacije koja djeluje u preko 120 zemalja svijeta i razvij svoje vještine na raznim područjima.

Postani dio najveće međunarodne organizacije koja djeluje u preko 120 zemalja svijeta i razvij svoje vještine na raznim područjima.

AIESEC traži nove članove, stoga iskoristi priliku i razvij se kao osoba i profesionalac. Članstvo će ti omogućiti ti da radom u timu razviješ svoje soft i hard vještine te sudjelovanjem u organizaciji humanitarnih projekata utječeš na razvoj vlastite lokalne zajednice. Budući da je organizacija prisutna u više od 120 zemalja, ovo je također odlična prilika da se povežeš sa zanimljivim ljudima diljem svijeta.

Riječ je o najvećoj međunarodnoj organizaciji vođenoj mladim ljudima, a u Hrvatskoj se dijeli na pet lokalnih odbora smještenih u pet gradova – Osijek, Rijeku, Split, Zagreb i Varaždin. Osim odlaska na volonterske i stručne prakse iz društvenih, prirodnih i tehničkih područja, postoji mogućnost djelovanja na područjima financija, prodaje, marketinga, ljudskih resursa, odnosa s javnošću i računovodstva, kao i rad na raznim projektima. Postaneš li član AIESEC-a, imaš priliku razviti ove i mnoge druge vještine kao i testirati svoje znanje prije nego što započneš karijeru.

Ako imaš od 18 do 30 godina, postani dio organizacije koja je od 1948. godine usmjerena ka ostvarenju UN-ovih ciljeva održivog razvoja i još puno više. Do sredine listopada prijavi se na poveznici i započni svoj put ka napretku!

FOTO: AIESEC