LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kastafsko kulturno leto

Sara Renar na Vidikovcu otvara ovogodišnji Ritam dvorišta

Sara Renar postavljena je u sam vrh nove glazbene scene u regiji. Kao što je otvorila program na Exitu, otvorit će i Ritam dvorišta.

Sara Renar postavljena je u sam vrh nove glazbene scene u regiji. Kao što je otvorila program na Exitu, otvorit će i Ritam dvorišta.

Prvi utorak 26. Kastafskog kulturnog leta donosi i prvo izdanje ovogodišnjeg programa Ritam dvorišta. Nagrađivana i višestruko talentirana kantautorica Sara Renar otvara program u utorak, 4. srpnja u 20 sati na Vidikovcu. Od 19:30 kreativni atelje ArtMašina vodit će radionicu izrade zastavica za sve uzraste. Ulaz na program, kao i sudjelovanje u radionicama, slobodno je za sve.

Koncept programa uključuje izmještanje atraktivnih koncerata s klasičnih pozornica na one manje, intimnije i ležernije. Kao i prošle godine, odvijat će se na pet različitih lokacija, u prekrasnim kastavskim dvorištima gdje će publika ponovno imati priliku uživati u dobrom društvu, vrhunskoj glazbi i prijateljskoj atmosferi festivala iz susjedstva.

Sara Renar nagrađivana je zagrebačka kantautorica koja iza sebe ima tri studijska albuma. Kao diplomirana arhitektica, napustila je uredski posao i u potpunosti se posvetila glazbi. Njezin se glazbeni stil može opisati kao eksperimentalni/indie/pop izričaj u kombinaciji sa suptilnim melodijama te elektroničkim i teatralnim elementima. Osvojila je mnoge regionalne nagrade za glazbu, uključujući one za javne izvedbe. Posljednje veliko priznanje bilo je nominacija najnovijeg, trećeg albuma Tišina za IMPALA europski album godine Najupečatljiviji je nastup bio na novosadskom festivalu Exit, gdje je program otvorila nastupom prije popularne grupe Manu Chao. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su ju stavili u sam vrh nove glazbene scene u regiji.

FOTO: KASTAFSKO KULTURNO LETO