LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"New Europe Market"

Michael Weatherly, zvijezda serija Bull, gostuje u Dubrovniku

Najveći regionalni medijski događaj u našoj regiji privukao je veliko američko ime. Na "New Europe Marketu" gostuje zvijezda serija "Bull", "Navy CIS" i brojnih filmova.

Najveći regionalni medijski događaj u našoj regiji privukao je veliko američko ime. Na "New Europe Marketu" gostuje zvijezda serija "Bull", "Navy CIS" i brojnih filmova.

Da holivudske zvijezde vole dolaziti u Hrvatsku, osobito tijekom ljetnih dana, dokaz je još jedan skori posjet poznatog glumca. Michael Weatherly, zvijezda serije Bull, bit će u lipnju specijalni gost najvećeg medijskog događaja u našoj regiji, koje okuplja profesionalce iz TV industrije. Na New Europe Marketu, koji se će se po peti put održati u hotelu Palace u Dubrovniku od 12. do 15. lipnja, gosti će ga imati prilike čuti u opuštenom razgovoru s voditeljicom Antonijom Mandić.

Michael Weatherly televizijskoj publici poznat je po seriji Navy CIS u kojoj je glumio agenta Tonyja DiNozza od 2003. do 2016. godine Još je glumio u SF seriji Anđeo tame (Dark Angel) te se pojavljivao u serijama Loving, Significant Others i Jesse. Viđali smo ga u filmovima Charlie Valentine, Trigger Happy, Posljednji dani diska (The Last Days of Disco), The Specials, Venus and Mars i Agent pod stresom (Gun Shy).

Godine 2016. policijsku stanicu zamijenio je sudnicom u vrlo gledanoj drami Bull, koja je inspirirana ranom karijerom poznatog psihologa Dr. Phila McGrawa, koji se pak proslavio na Oprah Showu. Riječ je o briljantnom, samopouzdanom i šarmantnom konzultantu koji kombinira psihologiju, intuiciju i visoku tehnologiju kako bi shvatio zašto se porotnici, odvjetnici, svjedoci i optuženi ponašaju tako kako se ponašaju. Sve epizode serije trenutno se prikazuju na domaćoj streaming videoteci Pickbox.

– Oduševljen sam što ću biti dio NEM-a ovo ljeto. Hrvatska je divna zemlja i veselim se dijeljenju svoga fantastičnog iskustva na Bullu u prelijepom Dubrovniku. – istaknuo je gost.

FOTO: MEDIAVISION