LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni festival u Varšavi

Martin Garrix, Years & Years i Kodaline se pridružuju programu Orange Warsaw Festivala

Uz Kings of Leon, Imagine Dragons i Justice na Orange Warsaw festivalu nastupit će i velikan elektronske scene Martin Garrix, miljenici poljske publike Years & Years te irske indie rock zvijezde Kodaline.

Uz Kings of Leon, Imagine Dragons i Justice na Orange Warsaw festivalu nastupit će i velikan elektronske scene Martin Garrix, miljenici poljske publike Years & Years te irske indie rock zvijezde Kodaline.

Velikan elektronske scene Martin Garrix, Years & Years te irske indie rock zvijezde Kodaline pridružuju se već najavljenim imenima Kings of Leon, Imagine Dragons i Justice na Orange Warsaw festivalu

Kada krenete pratiti karijeru Marina Garrixa, lako se izgubiti u brojevima. Martin nema ni 21 godinu, a već je jedna od najvažnijih osoba na elektronskoj sceni. Prvi uspjeh je postigao sa 17 godina kada je izbacio singl „Animals“. U samo nekoliko tjedana ga je ovaj singl doveo do statusa svjetske zvijezde.

Animals ima gotovo milijardu pogleda na YouTubeu, stotine milijuna streamova i vodeća mjesta na top ljestvicama, a najbitnija stvar je da je sve ove brojke napravila najmlađa osoba u povijesti ovih ljestvica. U 2013. godini Garrix je zasjeo na 40. mjesto Top 100 DJ Mag-a. Godinu kasnije završio je na 4. mjestu, godinu nakon na 3. te je napokon u 2016. godini zasjeo na broj 1!.

Kada si najbolji, zaslužuješ i najbolje te se sada Garrix nalazi i na Forbes listi. Uz sve ove brojke važno je napomenuti da ima gotovo 14 milijuna Facebook fanova, 10 milijuna Instagram pratitelja te za mnoge mlade predstavlja idola. Najbolje od svega je da je njegova priča tek počela – zadnja dva singla „In the Name of Love“ s Bebe Rhexa i „Scared to be Lonely“ s Dua Lipom će se nalaziti na njegovom debi albumu koji izlazi uskoro. Njegov izvanredan show označit će kraj prvog dana festivala!

Years & Years, miljenici su poljske publike. Njihov debi album „Communion“ bio je izvrsna kombinacija popa, r&b-a i elektronike te osvježenje 80-ih i 90-ih. Album je izašao na ljeto 2015. i debitirao je na prvo mjesto UK Top 40. Album je bio je najbrže prodavan na Otoku, ali i u drugim zemljama. „King“, „Shine“, „Take Shelter“, „Desire“ – samo su neki od singlova s „Communiona“ koji su proslavili ovaj band. Mnogi još nisu čuli uživo njihov novi singl „Meteorite“ koji je snimljen za nedavni film Bridget Jones no 2. lipnja dobit će tu priliku na Orange Warsaw festivalu.

Prošle godine, 8. srpnja, Kodaline su održali najveći koncert u povijesti benda. Svirali su za 20 tisuća fanova u Dublinu Marlay Parku i tako potvrdili status jednog od najbitnijih bendova nakon U2-a. Njihov debitantski album „In a Perfect World“ iz 2013. godine se nalazio na vrhu irske top ljestvice najprodavanijih albuma i na 3. mjestu UK Top 40. Kodaline imaju jaku poziciju u SAD-u kao i u Europi što potvrđuje i rasprodani koncert u Varšavi. Njihov drugi album „Coming Up for Air“ je izašao prije točno dvije godine prateći uspjeh debi albuma. Nekim predviđanjima se može pretpostaviti kako su u procesu snimanja novih pjesama, a ako smo u pravu to ćemo i čuti već u lipnju.

Ulaznice su u prodaji u nekoliko opcija uključujući ulaznice za Orange korisnike kao i paketi Orange Warsaw festivala s Open'er-om. Više detalja možete pronaći na poveznici.

FOTO: FACEBOOK/ORANGE WARSAW FESTIVAL