LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sučeljavanje u Klubu mladih Split

Kandidati za splitskog gradonačelnika progovaraju o programima za mlade

Klub mladih Split organizira sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za splitskog gradonačelnika. Održat će se u utorak, 21. ožujka u 19 sati.

Klub mladih Split organizira sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za splitskog gradonačelnika. Održat će se u utorak, 21. ožujka u 19 sati.

Kampanja za splitskog gradonačelnika, odnosno gradonačelnicu, zahuktava se; predstavljaju se programi, daju se intervjui, sudjeluje se na različitim događanjima. No spominje li itko od kandidata mlade? Razmišlja li se uopće o srednjoškolcima, studentima, mladim obiteljima? Smatra li itko važnim kulturni i zabavni sadržaj za mlade? Namjerava li se potaknuti (samo)zapošljavanje (visokoobrazovanih) mladih osoba? Podržavaju li se projekti koje mladi osmišljavaju i nastoje provesti?

O ovim i sličnim pitanjima razgovarat će se na sučeljavanju kandidatkinja i kandidata za splitskog gradonačelnika A za mlade, Grade?, koje će se održati u utorak, 21. ožujka s početkom u 19 sati u Klubu mladih Split.

Broj sudionika u publici je ograničen, a prijave su obvezne i zaprimaju se na poveznici. S obzirom na to da organizatori žele da se vaš glas čuje i da dobijete priliku pitati kandidate što vas zanima, prilikom prijave možete poslati svoja pitanja kako bi se ona uvrstila u program.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR