LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljeto ljubavi 2017.

Trese se regija jer na nulti dan Exita stiže The Killers

– Ovo je definitivno početak nove ere EXIT festivala jer smo s konceptom nultog dana uspjeli na tvrđavu dovesti jedan od najvećih svjetskih bendova čije su turneje uglavnom rezervirane za stadionske solo koncerte. – ističe osnivač Exita.

– Ovo je definitivno početak nove ere EXIT festivala jer smo s konceptom nultog dana uspjeli na tvrđavu dovesti jedan od najvećih svjetskih bendova čije su turneje uglavnom rezervirane za stadionske solo koncerte. – ističe osnivač Exita.

The Killers, jedan od najvećih bendova našeg vremena, nastupit će u srijedu, 5. srpnja, na takozvanom nultom danu ovogodišnjeg Exita. Bit će to novi Get EXITed, specijalni događaj u sklopu kojeg je i Robbie Williams prije dvije godine priredio pravi spektakl pred više od 33 000 ljudi na Ušću.

Jedan od najvećih bendova stoljeća; Najveći američki rock bend; Najbolji veliki bend na svijetu samo su neki opisi sastava The Killers koji su mu pridali svjetski mediji kao što su NME, MTV, VICE i brojni drugi. Vlasnik četiri No.1 albuma i dobitnik čak devet prestižnih nagrada za najbolji svjetski rock bend na Petrovaradinsku tvrđavu dolazi u sklopu ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija, Španjolska i Srbija. Ova turneja već glasi za jednu od najtraženijih ove godine Naime, srpanjski koncert u nepreglednom Hyde parku rasprodan je za samo nekoliko dana, dok se cijena ulaznica na crnom tržištu za taj koncert kreće do vrtoglavih 700 eura. Ovim su rockeri iza sebe ostavili izvođače kao što je Justin Bieber ili Kings of Leon, čije se karte za koncert na istom mjestu nekoliko dana ranije i dalje mogu naći u redovitoj prodaji.

The Killers je u proteklih nekoliko godina bio apsolutni headliner gigantskih festivala kao što su Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, Rock am Ring i drugi, osvajajući pritom nagradu za najboljeg festivalskog headlinera i najbolji bend uživo. Zbog svega se ovoga očekuje da u Novi Sad ovog srpnja dođe još veći broj posjetitelja iz cijeloga svijeta u spektakularnoj uvertiri za četiri dana i noći.

– Ovo je definitivno početak nove ere EXIT festivala jer smo s konceptom nultog dana uspjeli na tvrđavu dovesti jedan od najvećih svjetskih bendova čije su turneje uglavnom rezervirane za stadionske solo koncerte. – ovim povodom je istaknuo Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Sastav Jonathan, riječka indie-rock senzacija, prvi je potvrđeni bend koji će u Novom Sadu nastupiti prije Killersa. Tom će prilikom predstaviti novi album To Love... objavljen u veljači ove godine

Ulaznice za novi Get EXITed spektakl s Killersima i Jonathanom bit će puštene u prodaju 13. ožujka točno u podne, i to na sva tržišta širom svijeta po prvim i najpovoljnijim poklon cijenama od samo 205 kuna za parter te 365 kuna za veoma limitirani fan pit i 815 kuna za VIP platformu. Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imat će specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter, kupe po povlaštenoj cijeni od samo 125 kuna. Broj je ovih dodataka vrlo ograničen. Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i online.

FOTO: LAA