LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Start-Up udruga

Inspire Me konferencija sa sjajnim govornicima stiže u Osijek

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika – koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika – koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva.

Inspire Me konferencija održat će se 3. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a za sudionike je to odlična prilika za učenje i usavršavanje, slušanje inspirativnih priča uspješnih pojedinaca, informiranje o mogućnostima zapošljavanja i realizacije vlastitih ideja, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.         

U Osijek dolaze poznati govornici i predavači: Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa & Žinić OM, jedne od najnagrađivanijih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi; Bruno Šimleša, TV voditelj i autor knjiga Ljubavologija i Škola života, jednih od najprodavanijih knjiga na ovim područjima; Manuela Šola, osnivačica Komunikacijskog laboratorija, vodeće komunikacijske agencije u regiji; Mia Biberović (portal Netokracija), Ivor Bihar (Mediatoolkit); Sandi Imerović (fitness coach); Ivica Kruhek (Marker) i mnogi drugi.

Glavni je dio konferencije predviđen za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika i drugih – koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, karijera, usponi, padovi, uspjeh).

Paralelno s glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice za manje grupe u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem (financije, marketing, IT, prodaja, event management NLP, lifestyle, PR i dr.).

Također, sudionici konferencije imat će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama različitih djelatnosti – koje su mogućnosti zapošljavanja – te rješavati njihove mini case studyje. Jedna je od aktivnosti i speed dating s poslodavacima na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje, a zainteresirani sudionici moći će potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici konferencije dobit će i e-certifikat koji mogu upotrijebiti za prijave na natječaje.

Konferencija je već održana u Rijeci i Puli, a sudjelovalo je više od 500 sudionika. Neki od dosadašnjih govornika i predavača bili su: Miljenko Vaić (Nestle), Ivo Usmiani (JGL), R. Michael Anderson, Andrey Shtylenko, Hermes Arriaga, Davor Jurkotić, Andrea Andrassy, Krešimir Mišak, Jan Kerekeš i drugi. Govori se mogu pogledati na You Tube stranici konferencije.

Inspire Me u Osijeku organziraju Start-Up udruga, Ekonomski fakultet u Osijeku i portal eCroatia. Više informacija o konferenciji i predavačima doznajte na mrežnim stranicama konferencije, pošaljite upit na inspire.me.konferencija@gmail.com ili pratite na Facebook stranicama. Nakon Osijeka, u 2017. godini slijede izdanja konferencije u Zadru i Zagrebu.