LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Domu sportova

S3ngs – posljednji bend koji će nastupiti na Antivalentinovu 2

– Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album "Lesi se vraća krući". – rekli su S3ngsi.

– Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album "Lesi se vraća krući". – rekli su S3ngsi.

Pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. u kategoriji koncertna nada, S3ngsi, pridružit će se Letu 3, Psihomodo Popu i već najavljenom Stampedu kao posljednji bend Antivalentinova 2. Koncert se održava u subotu, 11. veljače u maloj dvorani Doma sportova. Događaj je ove godine prerastao u pravi jednodnevni rock festival i održava se pod novim geslom Ništa ljubav, turbo karanje!

S3ngsi su četverac u klasičnoj clashovskoj postavi i sviraju mješavinu rock/ brit-pop/ yupunk-rock/ indie zvuka koji kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovoj svirci koja se temelji na energiji, iskrenosti, spontanosti i oštroj izvedbi.

– Sretni smo što ćemo nastupiti na Antivalentinovu u Domu Sportova i što ćemo imati priliku najaviti naš novi album "Lesi se vraća krući", čiji izlazak očekujemo kroz nekoliko tjedana. Možete očekivati dobar nastup, jer smo nabrušeni ko' i naš Lesi! – rekli su S3ngsi o nastupu na Antivalentinovu 2.

Kako se bliži datum održavanja, tako raste interes za ulaznicama pa su od prošlog tjedna one koje vrijede za dvoje rasprodane. No, i dalje su u prodaji pojedinačne po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan koncerta. Potražite ih i osigurajte čim prije i to u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka te u Dallasu (Paromlinska 49/1) ili se uključite u nagradne natječaje ovogodišnjeg sponzora, jabukovače Stari lisac. Uz ulaznice, na Starilisac.hr čeka vas i kap iskustva.

FOTO: DALLAS RECORDS