LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Viralna reklama za tenisice

VIDEO: Njemački student snimio dirljivu reklamu za Adidas

Njemački student Eugen Merher snimio je reklamu za Adidas tenisice. Video je ubrzo postao viralan s preko 7 milijuna pogleda, no iz Adidasa se nisu oglasili o snimljenoj reklami.

Njemački student Eugen Merher snimio je reklamu za Adidas tenisice. Video je ubrzo postao viralan s preko 7 milijuna pogleda, no iz Adidasa se nisu oglasili o snimljenoj reklami.

Eugen Merher, 26-ogodišnji student iz Njemačke snimio je, kako mediji govore, najdirljiviju reklamu za Adidas tenisice ikad. Eugen studira u Njemačkoj na Filmakademie Baden-Wurttemberg te je odlučio snimiti reklamu za Adidas pod nazivom Adidas-Break Free koja je vrlo brzo postala viralna. 

Radnja reklame nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Naime, radi se o bivšem maratoncu koji je zbog starosti prisiljen dane provoditi u staračkom domu. Njegovo tijelo stari i izdaje ga, a to dovodi i do starenja i propadanja njegove duše. Beznađe i tuga se nastavljaju sve dok ne nađe stari par Adidas tenisica.

Od tada, vježba trčanje u staračkom domu, a san mu je istrčati iz doma slobodan i sretan. Međutim, skrbitelji mu ne dozvoljavaju izlazak iz doma i pri svakom pokušaju istrčavanja van prisilno ga zaustave i vrate natrag. Jednom prilikom mu oduzmu tenisice.

Međutim, prijatelji iz doma uvidjeli su koliko mu trčanje i čin izlaska iz doma znači te mu odluče pomoći. Vrate mu Adidas tenisice i navijaju za njega dok još jednom pokušava istrčati iz doma. Skrbitelji se opet nađu na putu, a uspije li istrčati i biti slobodan pogledajte u videu:

Video ima preko 7 milijuna pogleda, međutim iz Adidasa se nisu oglasili o reklami:

– Poslali smo video u Adidasov odjel za komunikacije, međutim nismo dobili nikakvu povratnu informaciju. – rekao je Eugen za The Huffington Post.

FOTO: FLICKR