LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski posao

Ovotjedna ponuda poslova: traže se studenti računalnih znanosti, germanisti i HR-ovci

Pronašli smo za vas nekoliko zanimljivih oglasa za studentske poslove sa zadovoljavajućom satnicom. Ponuda se odnosi na studente različitih struka.

Pronašli smo za vas nekoliko zanimljivih oglasa za studentske poslove sa zadovoljavajućom satnicom. Ponuda se odnosi na studente različitih struka.

Velik broj studenata tijekom akademske godine traga za poslom zbog financijskih razloga, ali ima i onih koji žele steći neko novo iskustvo ili se već tijekom studija okušati u svojoj struci. Iako je nerijetko teško uskladiti fakultet i posao, moguće je naći one poslove s prilagodljivim radnim vremenom koji će ipak financijski olakšati svakodnevicu.

U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih oglasa s naše mrežne stranice Studentski poslovi koji će vam sigurno pomoći u potrazi.

FOTO: Giphy.com

Studenti njemačkoga jezika i književnosti koji se nalaze u Zagrebu imaju odličnu priliku Centra za poduku. On nudi 55 kuna po školskom satu za rad s grupama početnog stupnja. Prijaviti se možete do 24. siječnja, a više informacija potražite na poveznici.

Tvrtka SEDAM IT D.O.O. iz Zagreba traži studente računalnih ili srodnih znanosti (FER-a, FOI-ja, PMF-a ...) kako bi održavali serverski softver u oblaku, izrađivali sigurnosne kopije i ostale zadatke po nalogu poslodavca. Satnica je 30 kuna, a prijave traju do 23. siječnja. Više informacije pogledajte ovdje. U Splitu su također potrebni studenti računalnih znanosti i to na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Riječ je o UKF projektu, a prijaviti se možete također do 23. siječnja. Satnica iznosi 40 kuna, a više detalja o poslu potražite na poveznici.

Studenti računalne lingvistike imaju prednost pri zapošljavanju u prevoditeljskoj tvrtki VERBA CENTAR u Zagrebu. Traži se grafičko uređivanje tekstova nakon konvertiranja i rad sa strankama za 25 kuna po satu. Prijave se zaprimaju do 25. siječnja, a sve ostale informacije pogledajte ovdje.

Agencija APPA d.o.o. iz Zagreba traži studenta/icu za administrativne poslove kao što su izrada evidencija u Wordu, Excelu, obrada podataka i slično. Satnica je 25 kuna, a detaljnije informacije pogledajte na poveznici.

IKEA u Zagrebu traži studente za rad u odjelu ljudskih resursa kako bi radili na različitim zadacima. Nude 25 kuna po satu te organiziran besplatan prijevoz i topli obrok. Prijaviti se možete do 24. siječnja, a više informacija potražite ovdje.

Osim navedenih oglasa još ih mnogo čeka na našoj internetskoj i Facebook stranici Studentski poslovi pa bacite oko ako želite pronaći nešto čime biste još uspješnije započeli ovu godinu. 

FOTO: FLICKR