LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge O.A.ZA.

Program Joyful Leadership besplatan je, a stvara nove vođe budućnosti

Četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva nositelji su besplatnog programa za mlade (buduće) vođe. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja.

Četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva nositelji su besplatnog programa za mlade (buduće) vođe. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja.

Udruga O.A.ZA. u suradnji s partnerima iz Mađarske i Velike Britanije pokrenula je program za mlade vođe – Joyful Leadership.

Tko su Joyful Leaderi?

Riječ je o besplatnom online programu otvorenom za polaznike iz cijelog svijeta. Temelji se na jedinstvenom holističkom konceptu Stabla života koji je razvio međunarodni tim stručnjaka u strateškom partnerstvu, a koji je financirala Europska unija. 

Nositelji su programa četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva. Popis njihovih postignuća je inspirativan. Znanstvenik, profesor i poslovnjak Petar Turčinović svoj je postdoktorski studij završio na Harvardu te je osnivač Laboratorija za socijalnu psihologiju. Poslovna konzultantica Sabina Morosini prenosi svoje stručno znanje iz brojnih područja psihologije diljem regije te čak i u Kini. Filip Brničević osnivač je udruge O.A.ZA. te jedan od pokretača programa Joyful Leadership, a iza sebe ima brojne edukacije i projekte s društvenim utjecajem. Zoltan Hosszu svestrani je konzultant, trener i govornik s iskustvom u različitim područjima – od neprofitnih udruga i korporacija do vladinih i religijskih institucija. Zajedničkim radom žele inspirirati i educirati novu generaciju uzora i vođa.

Što možete očekivati od Joyful Leadership tečaja?

Joyful Leadership nudi vam ključne sastojke da postanete uspješan leader brušenjem postojećih vještina te razvitkom novih strategija vođenja ljudi s radošću. Pristup je razrađen s ciljem prenošenja znanja studentima i mladima na jednostavan i razumljiv način; bilo da je riječ o trenutnim ili budućim leaderima. Kroz razvitak osobnih potencijala program otvara put k brojnim prilikama za razvoj karijere, zapošljavanje, motivaciju te produktivno i kreativno vođenje tima. Svi polaznici dobit će i besplatni priručnik Joyful Leader, a 30 najboljih dobit će priliku sudjelovati na specijaliziranom treningu sa stručnim mentorima u sklopu kojeg će primijeniti stečena znanja u praksi.

Prijave za Joyful Leadership program otvorene su do 25. siječnja 2019., a vrše se na poveznici. Dodatne informacije nalaze se na službenoj web stranici i na Facebooku

FOTO: O.A.ZA.