LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Carnegie Hallu

Studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo nastupa u New Yorku

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

A.K.A. Crescendo postaje prva hrvatska studentska a cappella skupina koja nastupa u Carnegie Hallu gdje će s Dekeom Sharonom u samo pet dana pripremiti koncert.

Zadarska studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo u ožujku putuje u New York kako bi nastupila na jednoj od najpoznatijih svjetskih pozornica – pozornici koncertne dvorane Carnegie Hall. U svibnju 2018. dobila je poziv od organizatora najvećeg svjetskog a cappella koncerta Total Vocal koji se održava već pet godina.

Cilj je koncerta proslava a cappella glazbe koja se proširila po cijelom svijetu. Iz tog su razloga za ovo jubilarno izdanje organizatori odlučili pozvati devet skupina iz cijelog svijeta kao goste koji će predstaviti svoju kulturu te s ocem suvremene a cappella glazbe – Dekeom Sharonom – u samo pet dana pripremiti koncert za pamćenje. Sharon je, naime, uz zavidnu a cappella biografiju, zaslužan i za svu glazbu iz poznatih nam filmova Pitch perfect ili Na putu do zvijezda, koju će Crescendovci izvoditi u New Yorku.

A.K.A. Crescendovci odmah su se uhvatili posla te se već mjesecima pripremaju za koncert njihovih života. Naime, oni će 24. ožujka postati prva hrvatska studentska a cappella skupina koja je nastupila u Carnegie Hallu i taj će nastup okruniti sav njihov trud u ovih šest godina postojanja i staviti točku na i na sva njihova dosadašnja postignuća.

FOTO: A.K.A. CRESCENDO