LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kulturna događanja

Studentski zbor i Dubrovačke ljetne igre pripremili specijalne popuste za studente

Svi će studenti, neovisno o mjestu prebivališta, zahvaljujući Zboru i Dubrovačkim ljetnim igrama, ostvariti posebne popuste za ovogodišnje izdanje manifestacije.

Svi će studenti, neovisno o mjestu prebivališta, zahvaljujući Zboru i Dubrovačkim ljetnim igrama, ostvariti posebne popuste za ovogodišnje izdanje manifestacije.

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Dubrovačke ljetne igre udružili su snage s ciljem promocije kulture i kulturnih događanja među studentima. Tim povodom za Igre se od ove sezone primjenjuje popust od 30% za sve studente uz predočenje X-ice ili ISIC iskaznice.

Pogodnost se odnosi na sve studente bez obzira na mjesto prebivališta, čime se kolege koji nemaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji izjednačuju s domaćim studentima, a vrijedi za najviše dvije ulaznice po izvedbi.

– Suradnja između studenata i Dubrovačkih ljetnih igara započela je početkom godine kada je provedeno istraživanje o preferencijama i stavovima mladih o kulturi. Na temelju toga Dubrovačke ljetne igre su predložile svoje izvedbe koje bi mogle biti atraktivne studentima te će od ove sezone Studentski zbor nastojati promovirati te izvedbe za studente i mlade putem svojih kanala komunikacije. Bitno nam je naglasiti da su osim na kulturnom polju Dubrovačke ljetne igre izašle u susret studentima i tijekom organizacije Studentskih jadranskih igara te su logistički pomogle Studentskom zboru prilikom organizacije najvećeg studentskog projekta. – poručuju iz Studentskog zbora.

Iz Zbora dodaju da očekuju uspješnu i dugu suradnju te iz godine u godinu sve više pogodnosti za studente i mlade koji iskažu želju za sudjelovanjem, a u budućnosti i za kreiranjem sadržaja u kulturi.

FOTO: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU