LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pogreška koja će vas koštati sobe

Studentski centar u Splitu upozorava studente na ovaj detalj kod rezervacije smještaja!

Ako studenti preskoče ovaj korak, smatrat će se da su odustali od smještaja u domu.

Ako studenti preskoče ovaj korak, smatrat će se da su odustali od smještaja u domu.

Studentski centar u Splitu na svojim je stranicama objavio upute koje studenti moraju pratiti prilikom rezervacije smještaja. Ako se ne drže određenih pravila, smatrat će da ste odustali od smještaja u domu.

Nakon objave konačnih rezultata studenti će moći rezervirati svoju sobu u domu te izabrati cimera, od četvrtka, 7. rujna 2023. godine. Studenti će o postupku rezervacije i uplati biti obaviješteni putem e-pošte te web-stranice studentskog centra najkasnije do srijede, 6. rujna.

Međutim, ako ne uplatite akontaciju u iznosu od 100 eura, iz studentskog centra će to uzeti kao znak da ste odustali od smještaja u studentskom domu.
 

Odustajanjem od smještaja u studentskom domu imate pravo na subvenciju za smještaj kod privatnog stanodavca u iznosu od 60 eura. Ako želite prihvatiti subvenciju za privatni smještaj, ispunite obrazac stoji u objavi splitskog SC-a.


Konačni rezultati Natječaja za subvencionirano stanovanje za nadolazeću akademsku godinu te Rješenje o prigovorima bit će objavljeni na web-stranici Studentskog centra u Splitu u ponedjeljak, 4. rujna.
FOTO: SCREENSHOT VIA CANVA