LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Rezervacija smještaja u Đačkom domu i spuštanje rang-liste 

Donosimo važne informacije o rezervaciji smještaja: uplata, dokumentacija, rokovi.

Donosimo važne informacije o rezervaciji smještaja: uplata, dokumentacija, rokovi.

Budući stanari Đačkog doma u Splitu moraju pratiti nekoliko koraka kako bi mogli uspješno rezervirati svoje mjesto u domu. 
 

„Svi studenti koji su nakon objave Konačne rang liste ostvarili pravo na Đački dom, dužni su svoj smještaj rezervirati preko web aplikacije i uplatiti akontaciju od 50 eura za potvrdu rezervacije smještaja. Potvrdu o uplati akontacije ste dužni predati putem obrasca na LINKU najkasnije do 22. rujna u 22 h.“ – stoji na stranici splitskog SC-a.


Rezervacija smještaja


Studenti smještaj mogu rezervirati od 19. rujna 2023. u 8:00 sati do 22. rujna 2023. godine do 22 sata – studenti koji do tada ne uplate akontaciju od 50 eura, gledat će se kao da su odustali od smještaja.
 

„Svakih 7 minuta će se omogućiti sljedećoj osobi mogućnost rezervacije smještaja sve dok bude slobodnih kreveta, stoga pratite kada je vaš red za rezervaciju. Ako preskočite svoj red mjesta vam se mogu popuniti i ostat ćete bez smještaja!“ – poručuju iz Centra.

 
FOTO: Uplatnica za rezervaciju smještaja, Screenshot/UNIST
 



Detalje pogledajte na poveznici, a u slučaju poteškoća e-mail na rezervacije.soba@scst.hr ili nazovite na kontakt broj: 099 2222 782.

Konačna rang lista za smještaj u Đačkom domu
FOTO: SCREENSHOT UNIST WEB