LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neizbrisiv trag u svijetu znanosti

Dodjela počasnog doktorata Sveučilišta u Rijeci istaknutom hrvatskom znanstveniku Ivanu Đikiću

Svečanom dodjelom odat će se priznanje za istaknuti doprinos od trajnog značaja svjetskoj znanosti, ali i Sveučilištu u Rijeci.

Svečanom dodjelom odat će se priznanje za istaknuti doprinos od trajnog značaja svjetskoj znanosti, ali i Sveučilištu u Rijeci.

Istaknutom hrvatskom molekularnom biologu, znanstveniku Ivanu Đikiću dodijelit će se počasni doktorat Sveučilišta u Rijeci za  istaknuti doprinos od trajnog značaja svjetskoj znanosti, znanstvenoj edukaciji i popularizaciji znanosti, ali i za doprinos Sveučilištu u Rijeci, stoji na službenoj stranici Sveučilišta u Rijeci.

Svečana dodjela će se održati u sklopu slavlja 50. obljetnice Sveučilišta u Rijeci,  u utorak, 4. srpnja 2023. u Auli Magni Rektorata Sveučilišta u Rijeci (Trg braće Mažuranića 10), s početkom u 10 sati. 

Prof. dr. sc. Ivan Đikić, jedan je od najuspješnijih hrvatskih znanstvenika u inozemstvu, redoviti je profesor medicine na Sveučilištu Goethe, direktor Instituta za biokemiju II (IBC2) u Frankfurtu te jedan od trojice osnivača Frankfurtskog instituta za rak (Frankfurt Cancer Institute, FCI). Nakon dodjele će održati predavanje „Obrazovanje za budućnost”.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite na poveznici.
 

FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT