LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Streaming platforma

A1 Telekom Austrija Grupa i Netflix objavili strateško partnerstvo

Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

A1 korisnicima donosi najbolje korisničko iskustvo i TV sadržaj što potvrđuje partnerstvo A1 Telekom Austrija grupe i Netflixa. Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

 

Novim strateškim partnerstvom zadovoljan je predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe Alejandro Plater.
 

,,Uvijek se trudimo uključiti najtraženije digitalne servise u A1 ponudu. Partnerstvo s Netflixom potvrđuje naša kontinuirana ulaganja u najbolje korisničko iskustvo na tržištima na kojima poslujemo.“ - rekao je.


Maja Porczyńska, voditeljica partnerstava i poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu u Netflixu navela je nekoliko prednosti za korisnike.
 

„Sretni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflixa i A1 Grupe prvo u Austriji, a uskoro i u drugim zemljama u regiji. Donosimo najbolje od zabave gledateljima diljem svijeta i, zahvaljujući ovoj suradnji, A1 korisnici imat će još lakši pristup filmovima, serijama i igrama iz udobnosti domova i na svim svojim uređajima," istaknula je.

 

Početkom iduće godine Netflix stiže i A1 korisnicima u Hrvatskoj, najavio je predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský:
 

„Korisnici A1 mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj imati priliku koristiti Netflix na svim svojim uređajima uz dodatne promotivne ponude koje će biti dostupne početkom iduće godine.“ - najavio je.

 

A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi.

 

 

FOTO: PR, A1