LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PONUDA LAPTOPA U LINKSU

Još uvijek ste u potrazi za idealnim laptopom za faks? Donosimo 3 best buy modela

Istražili smo trenutnu ponudu laptopa u Linksu i izdvojili modele savršene za obavljanje zadataka kao što su izrada radova, prezentacija i čitanje literature.

Istražili smo trenutnu ponudu laptopa u Linksu i izdvojili modele savršene za obavljanje zadataka kao što su izrada radova, prezentacija i čitanje literature.

Akademska godina već se lagano zahuktava, a vi ste još u potrazi za laptopom koji će odgovarati svim vašim potrebama? Kako bi uštedjeli na vremenu, istražili smo trenutnu ponudu laptopa u Linksu i izdvojili modele savršene za obavljanje zadataka kao što su izrada radova, prezentacija i čitanje literature.

Prestigio Smartbook 141 C7 s Windows 10 OS-om

Dok smo prolazili kroz široku ponudu na Links webshopu, naletjeli smo na nesvakidašnji prizor - laptop za samo 1.499,00kn koji uključuje i Windows 10 OS! Radi se o Prestigio Smartbook 141 C7 modelu s dual-core Intel Celeron N3350 procesorom, Intel HD grafikom, eMMC memorijom od 128 GB i RAM-om kapaciteta 4 GB. Iako mu specifikacije nisu “nabrijane”, ovaj laptop dobar je izbor za obavljanje jednostavnijih  zadataka, poput pisanja seminara, pripremanja Power Point prezentacija i  praćenja online nastave. Prestigio Smartbook ima 14-inčni ekran i izuzetno je tanak (20 mm) pa je pogodan za nošenje na predavanja, a neće predstavljati veliki teret ni na ručku ili kavi nakon faksa, jer teži tek 1,5kg.
 

Ono što ovu ponudu čini posebno primamljivom je ugrađen Windows 10 operacijski sustav, a to je prava rijetkost za ovu cijenu i jedna stavka manje u već opterećenom studentskom budžetu. Uključen Windows sustav veliki je plus u cijeloj priči, ali da bi laptop bio u potpunosti spreman za sve zadaće nedostaje mu jedna bitna stvar – Microsoft 365 paket. Srećom u Linksu smo pronašli još jednu iznenađujuće dobru ponudu - godišnju pretplatu na Microsoft 365 Personal za 299 kn.

Cijela računica je još uvijek iznimno povoljna i pomalo nevjerojatna, jer za cca 1.800 kn  možete se opskrbiti laptopom, Windows 10 OS-om i Microsoft 365 Personal pretplatom. Ovaj zadatak odveli smo korak dalje i izračunali koliko bi mjesečno koštalo kada bi Prestigio Smartbook i Microsoft 365 pretplatu kupili na 12 rata. Došli smo do više nego prihvatljivog iznosa od 150kn, što je preračunato u poznatu studentsku tarifu svega 10-ak kava mjesečno.

Ponudu na Prestigio Smartbook 141 C7 i Microsoft 365 možete istražiti ovdje.

Lenovo IdeaPad 3

Lenovo IdeaPad 3 s razlogom slovi kao jedan od najboljih “budget” laptopa. Opremljen je Intel Core i3 procesorom 11.-e generacije, SSD diskom kapaciteta 512 GB, radnom memorijom od 12 GB i Intel UHD grafikom. Zaslon veličine 15.6’’ ima anti-glare premaz koji sprječava refleksiju i omogućuje neometan rad na otvorenom prostoru ili pod jakim osvjetljenjem.

S Lenovo Ideapad 3 obavljat ćete bez problema više zadataka odjednom, a svi znamo koliko je to bitno kada stisnu rokovi. Dobro nam je poznato i to da laptop jednog studenta nikad ne odmara pa osim što se svakodnevno koristi za rješavanje fakultetskih obveza, na njega se računa i u slobodno vrijeme. U nedostatku velikih ekrana u studentskim sobama i stanovima laptop postaje glavni akter večernjih opuštanja. Tako će Lenovo IdeaPad 3 uspješno odraditi i drugu smjenu posvećenu maratonskom gledanju serija i filmova, praćenju utakmica ili zbivanja na društvenim mrežama.

Ovaj model možete nabaviti za svega 2.999,00 kn, a sudeći po svemu što nudi, trajat će godinama!

Lenovo IdeaPad 3 potražite ovdje.

HP 255 G8 s Windows 11 OS-om

Na prvi pogled HP 255 G8 standardnog je dizajna i ostavlja dojam elegantnog, ali i izdržljivog laptopa koji će preživjeti i pokoji slučajni pad, no to nisu sve njegove prednosti. Dapače, ovaj model nudi puno toga za pristupačnu cijenu. Karakteristike kao što su Ryzen 3 procesor, 8 GB DDR4 radne memorije, SSD disk kapaciteta 256 GB i Radeon grafika ulijevaju povjerenje i govore nam da se radi o laptopu koji je spreman za ozbiljne zadatke. Baš kao i s Prestigio modelom, posebno nas je privukla činjenica da HP 255 G8 dolazi s ugrađenim operacijskim sustavom. Ovog puta radi se o Windows 11 OS-u . Navikli smo na činjenicu da “budget” laptopi nisu najbolji izbor za gamere, ali u ovom slučaju to nije posve istinito. HP 255 G8 može izdržati i pokretanje nekih “lakših” video igara, kao što su Counter-Strike: Global Offensive ili Dota 2.

Cijena ovog modela je tek 3.299,00 kn i dobra je dugoročna investicija za godine studiranja koje su pred vama.

HP 255 G8 proučite ovdje.

Nakon što odaberete neki od ova 3 laptopa koja nude puno, a neće vas baciti u dužničko ropstvo, uživajte i u besplatnoj dostavi koju Links nudi za sve narudžbe veće od 400 kn.

 

 

FOTO: LINKS