LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje za mlade

Još je moguće prijaviti svoj film na Star Film Fest

Do 16. svibnja mladi filmaši imaju priliku prijaviti se na natjecateljski program Star Film Festa u kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film.

Do 16. svibnja mladi filmaši imaju priliku prijaviti se na natjecateljski program Star Film Festa u kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film.

Dok pripremaju osmo izdanje koje će se održati u Sisku od 26. do 28. kolovoza, organizatori Star Film Festa podsjećaju sve zainteresirane stvaratelje filma da se mogu prijaviti na natjecateljski program. Uvjet je da imaju između 18 i 35 u godina u godini proizvodnje uratka. 

Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25 minuta te moraju biti producirani u protekle dvije godine, najranije 1. siječnja 2019. godine. Prijave su moguće u kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani i industrijski film, sukladno Pravilniku

Osim nagrada u spomenutim kategorijama, dodijelit će se i Specijalna zvjezdica za najbolji film po ocjeni publike, najbolji regionalni film, najbolju montažu, najbolju fotografiju (kameru) i selektorski najbolji film. Ove godine jedan od pobjedničkih filmova ima priliku osvojiti i Zvjezdanu prašinu – novčanu nagradu koja će dobitnika potaknuti na daljnje stvaranje. 

Prijave su otvorene do 16. svibnja 2021. Vrše se na Festhome platformi ili ispunjavanjem prijavnice na službenoj stranici Festivala – prijavitelji biraju jedan od tih dvaju načina. 

Star Film Fest iz godine u godinu okuplja zainteresiranu kino-publiku kao i filmske stvaratelje iz Hrvatske, ali i cijeloga svijeta. Prošlogodišnje, sedmo izdanje Star Film Festa održano je na lokaciji Kazališta 21 i online, live streamom na službenoj stranici. 
FOTO: STAR FILM FEST / PR FOTO