LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Oxford Graduate Scholarships potiče studiranje u Velikoj Britaniji, ali i povratak u zemlju iz koje dolazite

Rok za prijavu jest 25. siječanj 2019, a stipendija pokriva 100% troškova školarine te osigurava potporu za životne troškove u iznosu od oko 14 777 engleskih funti.

Rok za prijavu jest 25. siječanj 2019, a stipendija pokriva 100% troškova školarine te osigurava potporu za životne troškove u iznosu od oko 14 777 engleskih funti.

Oxford Weidenfeld & Hoffmann stipendije te Leadership Programme dio su programa Oxford Graduate Scholarships koji financira najbolje svjetske studente na diplomskoj razini studija. Ovdje je važno spomenuti kako Sveučilište Oxford financira 40% ovih stipendija, dok ostalih 60% dolazi od donacija onih koji podupiru Weidenfeld-Hoffmann Trust.

Navedena stipendija pokriva 100% troškova školarine i potporu za životne troškove u iznosu od oko 14 777 engleskih funti, a kako biste bili uzeti u obzir kao kandidat/kinja za financijsku podršku, u odjeljku stipendija (Scholarships) morate odabrati Weidenfeld Hoffmann Scholarships & Leadership Programme. Navedeni odjeljak nalazi se unutar prijavnog obrasca za Sveučilište Oxford koji zajedno s izjavom Weidenfeld Hoffmann Scholarships Statement morate ispuniti te poslati na vrijeme.

Važno je spomenuti kako je specifičnost ovih stipendija ta da potencijalni kandidati moraju iskazati namjeru da se nakon završetka studija vrate u svoju zemlju, što znači da su dužni prikazati poveznicu između teme svoga studija i ciljeva svoje dugoročne karijere. Točnije, riječ je o tome da kandidati moraju objasniti kako će njihov profesionalan rad pridonijeti poboljšanju javnog života zemlje iz koje dolaze, na regionalnoj ili svjetskoj razini.

Rok za prijavu jest 25. siječanj 2019. godine, a više o prijavi možete saznati na poveznici.

 

FOTO: PIXABAY