LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Vrijedne novčane nagrade najboljim studentima na Realizatoru

Drugo izdanje Realizatora sastoji se od startnog, edukativnog i natjecateljskog modula, a natjecatelje očekuje i povećan nagradni fond. Prijave za sudjelovanje traju do 2. studenog kada će se predstaviti poslovni slučajevi.

Drugo izdanje Realizatora sastoji se od startnog, edukativnog i natjecateljskog modula, a natjecatelje očekuje i povećan nagradni fond. Prijave za sudjelovanje traju do 2. studenog kada će se predstaviti poslovni slučajevi.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci otvorila je prijave za drugo izdanje sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017. Ono je osmišljeno i pokrenuto kako bi se studentima približili izazovi s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti i studentice dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada.

Drugo izdanje Realizatora sastoji se od startnog, edukativnog i natjecateljskog modula. U natjecanju sudjeluju renomirana hrvatska poduzeća Infobip d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d., Javna ustanova Priroda, Metis d.d.  i Zagrebačka banka d.d., a poslovni slučajevi podijeljeni su u tri tematske kategorije: razvoj poslovnog i marketing plana, inovacija usluga i proizvoda te projekti društveno odgovornog poslovanja.

Bitno je istaknuti i povećan fond nagrada koji iznosi 3000 kuna za prvo, 2000 kuna za drugo i 1000 kuna za treće mjesto, i to za svaki poslovni slučaj. Partner u projektu, Step Ri znanstveno tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci za najbolje timove osigurao je i izravan ulazak u uži izbor druge generacije besplatnog šestomjesečnog programa podrške i razvoja poslovnih ideja CERIecon Playparka Rijeka. Realizator će, kao i prethodno izdanje, završiti dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenja pred stručnim žirijem u samo par minuta.

Poslovni slučajevi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta. Predstavit će se na otvorenju Realizatora 2. studenog 2017. s početkom u 17 sati u Step Ri znanstveno tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, Rijeka).

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici, i to do 2. studenog. Sve dodatne informacije i kompletan program dostupni su na stranici Zaklade Sveučilišta.

FOTO: ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI