LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportske poslastice

Kvizaško sportsko nadmetanje u Padel.hr centru

U tijeku su prijave za kvizaško natjecanje na području šest sportova. Sudjelovanje je besplatno, a nagrade vrijedne.

U tijeku su prijave za kvizaško natjecanje na području šest sportova. Sudjelovanje je besplatno, a nagrade vrijedne.

Nakon uspješnog prvog izdanja Sportskog kviza, 18. listopada u 19 sati u suradnji Padel.hr centra i Hrvatske studentske asocijacije povodom nove akademske godine, održat će se 2. Sportski kviz @Padel.hr u kafiću Padel.hr centra. Sudionici će se nadmetati u pitanjima iz šest sportova (padel, tenis, nogomet, košarka, odbojka, skijanje) u ekipama od dva do četiri člana.

Sudjelovanje je besplatno, a nagrade vrijedne pa se ovaj kviz ne propušta. Po njegovu završetku slijedi još jedna sportska poslastica – utakmica Lige prvaka, koju možete pogledati u nastavku večeri u našem kafiću. Prijavite, stoga, svoje ekipe s nazivom i imenom članova na adresi e-pošte info@padel.hr, broju telefona 01 4678 758, Inbox Padel.hr FB ili u Padel.hr centru. Prijave se vrše do popunjenja kapaciteta. Više o događaju saznajte na Facebook događaju.

Još niste isprobali najbrže rastući sport na svijetu, padel? Ne propustite ga zaigrati ovih dana. Sport odlikuju karakteristike jednostavnosti učenja, ali i dinamike i brzine igre pa je tako pogodan za profesionalne igrače drugih sportova, kao nadopuna treningu ili kao rekreacija, djeci i mladima u razvoju, dok je odraslima izvrstan kao zdrava antistres aktivnost.

Padel.hr centar smjestio se u 10. paviljonu Zagrebačkog Velesajma u novouređenom prostoru s osam padel terena. Robert Prosinečki i Janko Janković, vlasnici Padel.hr centra, i sami ljubitelji ovog sporta, kažu da su sretni jer svakim danom pristižu novi igrači. Kako i ne bi kada, kako kažu oni koji ga igraju, kad jednom probaju uvijek se vraćaju. Tako su i Ivan Perišić, Ivana Brkljačić, Fran Peterlin, Bojan Bogdanović, Ana Konjuh, Borna Čorić, Arijan Ademi, Marcelo Brozović, Duje Čop i brojni drugi poznati sportaši česti gosti na ovoj adresi.

Studenti mogu uživati u padelu uz akcijske cijene termina za 20 kuna po osobi, i to uz besplatan najam reketa i loptica (za svakog studenta) radnim danom, uz predočenje studentske identifikacije.
FOTO: BAGADODO